Greippi 0+1=1
inoT 0+1=1
koksu 0+1=1
pökäle 1+2=3

Alkamassa on ottelu Anaheim Mighty Ducks vs Adonikset. Odotettavissa on tiukka ja vähämaalinen ottelu.

Pelaajat joilta kannattaa odottaa paljon: Ratakses (Ankat), Antho (adonikset).

0.00 kaksi katsojaa katsomossa.
0.13 rataksesilla kiekko ja pujottelee vastustajan maalintaakse ja koittaa vanhanaikaista.
1.50 Chile huutaa publalla "XD".
2.20 Adonisten maalilla maskia ja Chile laukookin, mutta veto keskelle maalia ja mokke torjuu.
3.06 0-1 Antho (pökäle, inoT) inoT passaa pökäleelle, joka zippaa ankkojen pelaajien yli Antholle maalin eteen ja Anhtholla on helppo työ pistää kiekko maaliin.
5.08 Anhto zippaa ankkojen alueella pikkuzipin b-pisteen kohdalle ja pökale kerkeää ensimmäisenä kiekkoon ja laukoo, mutta mokke torjuu
5.57 Ankoilla 2vs1, mutta Ratakses passaa autopassilla suoraan Adonisten pakin lapaan.

1.erän yhteenveto:
Adonikset hallitsi pelii, mutta ankoilla pari hyvää vastahyökkäystä.

1.00 Pitkäkiekko Ankoilta
1.16 0-2 esapetter (pökäle, koksu) pökäle passaa maalineteen vapaana olevalle esapetterille joka laittaa kiekon maaliin.
2.52 Chilellä mahdollisuus avata Ratakses läpiajoon, mutta ei onnistu.
3.34 Pitkäkiekko Adoniksilta
3.43 TopDuck laukoo adojen maaliakohti, mutta mokke koppaa.
3.44 Chile menee ajelemaan mokkea tilanteen jälkeen ja seurauksena ***violent behavior by Chile
4.26 1-2 Chile. Chile karkaa läpi ja laukoo kiekon hienosti takanurkkaan.
5.03 1-3 pökäle. censeo vahingossa passaa suoraan pökäleen lapaan, joka pääsee läpiajoon ja kuljettaa kiekon etukulmaan KOMEASTI!

2.erän yhteenveto:
Kummallakin joukkueella oli omat paikkansa ja ihan hyvin maalejankin tuli. Ankat saivat pelistä kiinni 2.erässä, katsotaan mitä 3.erä tuo tullessaan!

0.50 Ankoilla mahdollisuus päästä 2vs1, mutta censeo menee kiekosta ohi.