Sydis 0+0=0

Alkulämmöt:

Alkulämmöillä havaitsin roikun peleistä pitkään poissaolleen Ankeriaan joka on palannut kentille pahan nilkkavamman takaa! saa nähdä mitä hänen tarkalle laukauselle kuuluu?

1.erä:

Ajassa 00:54 sba siirtää Frankit 1 – 0 johtoon, tuomari ei havainnut maalia ja täten ei voi hylätä sitä!
Ei siinä erässä sitten muuta tapahtunutkaan molemmilla oli paikkansa, mutta kenellekkään ei maistunut tässä erässä. Takaisin studioon!

2.erä:

Alkoi niin nopeasti, että jääkone ei kerennyt ajaa edes puolta kenttää.
Heikko erä molemmilta joukkueilta. paikkoja ei nähty kuin yksi ja senkin RL veska torjui mailalla.

3.erä:

Ajassa 04:47 Ankerias ajaa furtin pelaajan laidassa pystyyn, ottaa kiekon matkaa, siirtää kiekon lupalle joka tarjoilee lehtikselle maalin eteen josta lehtis ei voi erehtyä kun peliä on jäljellä 1.23! 1 – 1

*** Lehtis: tärkeä tasoitus maaliskuu
** sba: teki maalin jota en nähny 
* Ankerias: Tärkeä taklaus minkä seurauksena rl teki tasoitus maalin.
Tuomari: Weekly
Lisätty: 20.01.2011 22:05