Heavy 0+0=0
HKlenkki 2+1=3
Kieku 1+0=1
Tuomas 0+0=0

Tervetuloa lukemaan raporttiani ottelusta Saipa. vastaan Pohjolan Kiekko. Ennen pelin alkua jälleen parit tulosveikkaukset:

poss: 47-52

Ensimmäisestä erästä ei juurikaan kerrottavaa. Kummallakin välillä jonkunlaista otetta mutta vaarallisia paikkoja ei näkynyt.

2.Erä

Tossu idlelagii ekat 15sekuntia erän alusta.

0.50 1-0 Jåne (Lintner,Wedge) Lintner jakaa kiekon laidalle Jånelle joka ampuu b-pisteeltä komeasti takanurkkaan!

1.50 Heavy antaa uskomattoman zipin kulmalle maalinkulmalle Liimalle mutta mies ei saa ohitettua maalivahtia.

2.13 1-1 Liima (HKlenkki) Kiekko tuodaan sisään kulmasta ja Liima leikkaa keskustan läpi. Kiekko jollain ihmeen kaupalla pysyy lavassa ja tyhjämaali aukeaa hänelle. Kiekko tyhjään ja peli tasan!

4.10 PoKi vaihtaa hyökkäyskaluston: Heavy Liima ulos ja Dejis Efron sisään.

saves: 5-4
poss: 42-57

Toisessa erässä alkoi tapahtumaan. Molemmille maalit, mutta paikkoja oli useampiin osumiin. Erän hallinta vierailla.

3.Erä

Wedge ulos, Score-man sisään.

0.43 1-2 HKlenkki (Dejis) Dejis jakaa vetopassilla laidasta keskelle HKlenkille joka ampuu etunurkkasta sisään!

3.10 2-2 Jåne (Tossu) Tossu ottaa viivalla uskomattoman katkon ja antaa vierelle Jånelle joka ampuu kiekon etunurkkaan ohi maskissa seisovan maalivahdin.

4.18 2-3 HKlenkki (Dejis,Efron) Hieno liikuttelua Dejis-Efron kaksikolta. Efron Dejikselle joka näkee toisella laidalla viilettävän HKlenkin. HKlenkki puoliksi läpi ja komea kuti takakulmaan!!

5.12 3-3 Jåne (Score-man,Tossu) Score-man tuo laidasta sisään ja jakaa keskelle Jånelle. Puolustaja tekee pienen maskinpoikasen ja Jåne sinetöi kypärätempun.

saves: 4-3
poss: 47-52

Viimeisessä erässä annettiin parillekymmenelle silmäparille viihdettä koko rahan edestä. Maaleja kumpaankin päähän ja hienoja tilanteita jatkuvalla syötteellä. Pisteet tasan, mielestäni oikeutetusti.

*** HKlenkki - Kentän näkyvin pelaaja joka saalisti myös komeat tehot.
** Jåne - Kotijoukkueen maalipyssy iski kaikki joukkueensa maalit.
* Tossu - Vaikka puolustus ei ihan putkeen mennyt niin oli suuressa roolissa joukkueensa 2-2 tasoitusmaalissa.
Tuomari: thainou
Lisätty: 16.01.2011 21:11