Score-man 2+2=4
Tossu 0+4=4
Zok 4+0=4

Tääl alkamaisillaan oletettavasti huippu jännittävä peli Kuoletuksen ja Saipa.:n poikien välillä. Faktaa: Saipa.:n kauden debyytti peli, joten
heidän lähtökohdistaan en osaa juuri sanoa. Kuoletuksen puolustus päästäny yleisesti ottaen vähän maaleja(yhtä peliä lukuunottamatta)
Ite henkilökohtaisesti veikkaan vähämaalista matsia, joka kääntyy Kuoletukselle jännittävien vaiheiden jälkeen 3-1, pelimiesx:n
noustessa pelin sankariksi. Mutta itse peliin -->

1Erä

00:20 Scoremään koittaa pisteelt, aavistuksen verran meni vaa ohi :-0
00:59 Zok tekee samaisen ja sehän on si maali. Syöttäjäksi yksilösuoritukseen merkitäänkin Jåne.
01:44 Greddy panee gossun ja pmx:n esityöstä
02:04 Zokilla Elämänsä paikka, mutta sivuverkkoon menee
02:20 gossu karkaa läpi ja panee varmasti sisään ranaril
02.42 GReddy huomaa luukulle etenevän gossun ja panee laitakimmoketta --> gossun onkin helppo siirtää limppu sisään. pmx:lle myöskin syöttöpiste
03.32 gredi panee lukemat jo 4-1:n, joten meikän tulosveikkaus ainakin nurin. Tähän maaliin ei syöttäjiä!
04:19 gossu panee vanhiksel sisään, syöttäjiks gredi ja pmx
05.05 Zok herättelee jengiään 2-5 kavennusmaalilla... syöttäjiks Jonne ja Score
05.29 gossu panee ... 6-2
05.59 gossu meinaa viel panna erä loppuu

Mitään varsinaista Kuoletuksen ylivoimaa ko. erä ei ollut, Saipa.:n puolustuspeli rakoili kriittisillä hetkillä. Yllättävän paljo maaleja ekaan erään muute o/ 8kpl !
Torjunnat: Kuoletuksen pojal 4, Saipa.:n 7

2ERÄ

01:30 Jonnen UPEA syöttö tavottaa määnin joka panee (6-3)
02:39 gossu panee vanhiksel... 7-3, xepmallekki avauspiste
04:04 zok panee kavennuksen taas 7-4
05:30 Scorelt hyvä passi luukulle, jonka zok hyödyntääkin = 7-5 = tiukka matsi tulos sittenkin ?