ReisitanssiReisitanssi - Silent SaintsSilent Saints 3-5

Chupa 1+1=2
LetQ 1+1=2
Rintanen 2+2=4
Ruth 1+1=2

Hallilan koulun kentän kaukalon ovet sulkeutuvat ja 15 katsojaa ovat todistamassa ottelun alkua.
Sinipaitainen Reisitanssi luistelee jäälle kokoonpanossa: viiksi, Pelto, Elegance - mahakas
Silent Saints oranssissa peliasussa lätkii kiekkoja laidan yli LetQn, R-Truthin, Rintasen ja kuumuudellaan jään sulattavan Chupan johdolla.

Elegance voi tehdä ylivoimaisempaa kaulaa pistepörssissä tehoilemalla tässä pelissä. Chupalta odotetaan 6+0 tehoja.

Saa nähdä meneekö aivan Silent Saintsin maalijuhlaksi kun Poliz ei ole kentällä.

Ottelu alkaa Reisitanssin komennossa ja 50 sekunnin kohdalla Elegance mutuilee ja pahoittelee tekoaan.
Pelto - viiksi - akseli toimii viivassa ja Pelto pommittaa viivalta, hetkeä myöhemmin viiksi pääsee tykittämään, muttei osu maalitolppien väliin.
Vajaa kaksi minuuttia alla ja mahakas ampuu tolppaan. LetQ esittää semivarmoja otteita ja hoitaa 2v1-hyökkäyksen.
Kiekko pyörii maalin edessä Elegancen vedon jälkeen ja mahakas tuikkaa mustan sisään.

2.52 1-0 mahakas (Elegance)

Chupa tekee upeaa työtä kulmassa ja syöttää Rintaselle jonka varma veto uppoaa tolpan juureen

3.44 1-1 Rintanen (Chupa - R-Truth)

Elegance tekee vastahyökkäysestä

3.54 2-1 Elegance

Pelto pääsee vetämään ja hyökkäyskaksikko on heti haistelemassa ripareita, moke selvittää!
Chupa esittää hyviä otteita puolustuksessa.

mahakas onesta
5.49 3-1 mahakas (Elegance - Pelto)

Ensimmäisen erän possit näyttävät 60-40 Reisitanssille, ehkäpä Saintsit saa draivin päälle ensi erässä!?

Chupa voittaa aloituksen ja Rintanen vapauttaa melkein läpiajoon, mutta liian hidas syöttö tai liian hyvät luikkarit, paitsio enivei.
mahakas kiskoo tolppaankin välillä, Elegancen lavan pituus ei riitä ripareihin.

Rintanen karvaa viikseltä kiken ja hassuttaa.
5.30 3-2 Rintanen

Toinen erä oli tylsää pelii mut Saintsit peitti hyvin maalipaikat, ehkä nähdään jopa kolmannessa erässä taistelua voittajasta!?