Avellino CapellierAvellino Capellier - Club Of HärmäClub Of Härmä 1-1

Halla 1+0=1
Mädison 0+0=0
Nomi 0+0=0
voinen 0+0=0

Liigan kärkikastiin lukeutuva Avellino Capellier kohtaa niin ikään kovan Club of Härmän, jännä ottelu tiedossa! Allekirjoittanut odottaa GM-Epiltä kovia näyttöjä.

0-1 by Halla (1+0) Halla ohjaa maalin edestä, mutta Epin loistosyöttöä ei merkata tilastoihin

Hyvä erä COH:ilta, selkeä hallinta kiekollisesti. Hallalla oli myös paikka lisätä johtoa, mutta ohjaus osui sillä kertaa tolppaan.

Saves 1-4, poss 36-63

1-1 by Dreamic (1+0) Dreamic syöttää lätyn maalille kulmasta, weza ohjaa, mutta maali merkataan Dreamicille

Selkeä muutos edelliseen erään, Avellino hallitsi ja sai paljon ylivoimahyökkäyksiä nopeista riistoista ja syötönkatkoista. Hyviä paikkoja, mutta hasek oli hereillä.

Saves 1-5, poss 49-50

*** violent behavior by Epical, ylläri...
ei tilastomerkintöjä

Hienoista hallintaa Avellinolta, mutta COH puolusti erinomaisesti, ja sai myös hyviä tilanteita vastahyökkäyksistä. Ottelu olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, mutta näin tällä kertaa. Tilanteisiin nähden erittäin vähämaalinen ottelu.

Saves 5-1, poss 52-47

*** Darkki, hyviä katkoja ja rakensi vaarallisia tilanteita.
** Hevonen, myös hyvää pelinrakentelua, pelasi järkevästi ja kiekko pysyi useimmiten omilla.
* Dreamic, oli hyvin maalintekopaikoilla, mutta ei tällä kertaa uponnut. Hyvä syöttö tasoitusmaaliin.