Sane 0+0=0

Katsomossa veikataan Rodrin ylijuoksua.

1.erä:

03:00 1-0 peipi ( Jope )
03:08 2-0 Rubi (peipi, Rodr) :: Passeilla pelataan puolverkkoo tyhjäks ja Rubinho7 maalaa taloa.
04:45 3-0 peipi (Rubi, Jope) :: Kissojen puolustusrakoilee, kaks vee äs ykkönen, Rubi pelaa peipille ja pisteelt takayläsee, aee..
05:47 4-0 peipi (Jope, Rubi) :: peipi vetää keskustasta etukulmaan, jippikayjei hei hei tsiigaat voittajiii...

Ottelu taitaa olla ratkennut, Kissoilla ei yhtään organisoitua hyökkäystä koko erässä, joista kertoo pyöreää nollaa näyttävätä seivssitki.

2.erä:

01:06 5-0 peipi (Jope, Rubi) :: Kiekko liikkuu taas keskustaan vapaana olevalle peipille, joka vetää takakulmaan.
03:47 6-0 peipi (Jope) :: peipi laukoo mielummi itse puikoista q passaa rubille takatolpalle tyhjiin, pistepörssi kiikarissa, huoh mikä blle.
04:15 7-0 Rubi (peipi, Jope) :: En nähnyt, mut varmaa aika nätti!!

Ottelun selkeästi näkyvin pelaaja, HiPyn puolustaja Rodr on kohottanut pistepörssi sijoitustaan reilusti taituroimalle kahdessa erässä taululle jo päätä huimaavat tehot 0+1.

3.erä:

00:28 8-0 peipi :: Ei tässä Kissojen touhussa oo mitään järkeä, purkukiekko viivaan tuntumaan peipin lapaan, peipi kuljettaa eteenpäin Kissojen hyppiessä pois tieltä ja kiekko etupömpeliin. Vissii jotain vartaloharhautuksen poikasta si, en tiä.
02:25 9-0 Rubi (Rodr, peipi) :: Rubi veivailee kiekon tyhjään pömpelii.
02:40 10-0 Rubi (Jope, peipi) :: Ohitte menny.
03:33 11-0 Rubi (peipi, Jope) :: Nätti passikuvio ja Rubi pistää etuluukkuu.
04:16 12-0 Jope :: Jope karvaa kiekon ja laittaa tyhjiin suoraan.
05:26 13-0 by Rubi (peipi) :: Ohi.
05:49 14-0 Rubi (peipi, Rodr) :: Ohi.

Rökäletappioiden ja voittojen sarja divareissa saa taas jatkoa. Pistää pohtii kyllä tämmöset tulokset o: