Brutal KillersBrutal Killers - HiPyHiPy 1-5

JoBBe 0+2=2
Jonte 0+0=0
messias 3+2=5
peipi 2+2=4

Alkamassa on ottelu Brutal Killers - Hipy, lähes tunnin odottelun jälkeen. Brutal Killers on kulkenut lähes voitosta voittoon ja johtavat 2. divaria jo 7 pisteen erolla. HiPykin on saanut hyvän vaihteen päälle ja nähdään varmasti tiukka matsi.

Erä 1

maaliton

*** bk saves 2, poss: 49
*** Sharks saves: 1, poss: 50

Melkoisen tasaista ensimmäinen erä sitten loppujen lopuksi oli. Ehkä kuitenkin hieman enemmän pyörittiin BK:n päädyssä, todella vaaralliset maalintekopaikat jäivät kuitenkin erittäin vähiin.

Erä 2

00:51 0-1 by peipi, Rubi syöttää. HiPyllä puolittainen 2v1, kiekko pelataan keskelle peipille ja siellä
04:17 0-2 by Rubi, peipi syöttää. Kiekko karkaa BK:lta alalaidassa ja peipi syöttää Rubille oneen ja siellä.

*** BK saves: 3, poss: 49
*** HiPy saves: 5, poss: 50

Suhteellisen tasainen erä jälleen, jossa kuitenkin vain HiPy onnistui maalinteossa, vaikkakin molemmilla oli hyvät maalintekopaikkansa.

Erä 3

02:07 0-3 by peipi, Rubi ja Jope syöttävät. peipille pelataan paikka ihan maalineteen ja siellä.
03:45 0-4 by Rubi, ei syöttäjiä. Rubi nousee maalineteen ja tuikkaa kiekon wristillä sisään.
04:06 1-4 by insomnia, RottaQnq ja Sirius syöttävät. insomnialle pelataan vetopassilla one ja siellä.
05:42 1-5 by Rubi, peipi ja Jope syöttävät. Rubi tykittää kiekon b-pisteeltä häkkiin.

*** BK saves: 2, poss: 53
*** HiPy saves: 3, poss: 46

Viimeisessä erässä sitten HiPy vielä kaunisteli numeroita ja BK iski ainokaisensa. Lukemat eivät ehkä kerro koko totuutta pelistä, mutta ei BK aivan parastaan saanut irti.