Tilastot

Fc KilpailijatFc Kilpailijat - ACDC ThunderstruckACDC Thunderstruck 5-4

Tehopisteet

Fc KilpailijatFc Kilpailijat
Hauer 1+1=2
Kristus 2+1=3
Setti 0+3=3
Todd 2+2=4

ACDC ThunderstruckACDC Thunderstruck
Frj 0+4=4
inoT 0+0=0
N-co 4+0=4
pölöhö 0+3=3

Raportti
Comebackin tehneiden kilpureiden alkukausi on ollut hienoisesti hankala: kausi lähti hienosti käyntiin, mutta viimepelit ovat menneet vähintäänkin penkin alle, suhteuttaen että joukkue lähti yhtenä divarin ennakkosuosikeista kauteen.
Pölöhölauman kausi myöskin menny hieman alakanttiin: kärkijengejä on kyllä kaatunut todella kovalla prosetilla, kun taas ennakolta heikommille jengeille pisteitä on jaettu turhankin paljon.

Kun ACDCn pelit huippujengejä vastaan suhteutetaan Kilpureiden viimeaikaiseen vireystilaan, peli tulee olemaan tiukka. Pitkävetolappuun laitetaan raksi vapaavalintakohtaan ja X2.


1. erä
1:52 1-0 Todd(Osmond, Hauer) Meni lievästi sanottuna ohi, mutta jälkitilanne näytti siltä, että Todd pääsi puskemaan lähietäisyydeltä kiekon verkon perukoille.
3:18 1-1 N-co(Frai, pölöhö) Nopea laukaus b-pisteeltä kohti jalkaväliä, eikä kilpureiden perhostyylin maalivahti ehdi ajoissa maihin.
4:41 1-2 N-co(pölöhö, Frai) "siinä se kiekko nötkötti maaliviivalla tovin kunnes nco uljaasti kävi vähän tökkäsemässä"

Alussa ACDCt olivat vielä hieman unessa, mutta tasoitusmaalin jälkeen pelin painopiste siirtyi täysin toiseen päähän. Pitkä peli Kilpureille tulossa, jossei jalka ala liikkua.

Kilpurit: 5 torjuntaa, 41% hallinta
ACDC: 3 torjuntaa, 58% hallinta

2. erä
00:05 1-3 N-co(Frai) Nico koittaa syöttää maalille, mutta kiekko hyppäsi onnekkaasti puolustajasta kohti maalivahtia, joka vielä kiristeli hanskaremmejä. HATTUJA.
02:33 2-3 Osmond(Setti) Setti avaa Jerrin läpi laidasta, joka sujauttaa tarkasti kiekon takakulmaan
3:32 2-4 N-co(Frai,pölöhö) MIES. ON. LIEKEISSÄ. Harmittomasti nousee laidasta kohti maalia, veto näyttää melko turhalta, silti kiekko kilisee takatolpan kautta maaliin. Ei ole Kilpureiden vahdilla hyvä päivä tänään.
04:05 3-4 Hauer(Todd, Setti) Todd näyttää menevän maalin taakse, mutta syöttääkin ovelasti maalille nousevalle Hauerille, joka laittaa kiekon etukulmasta sisään.
5:12 4-4 Osmond(Setti, Todd) Todd veivailee laidassa, laittaa kiekon viivaan keskelle Setille, joka laittaa kiekon Jerrille ja Jerri tykittää suoran vedon kohti etukulmaan, maalivahti hyvin mukana, mutta ei ehdi maihin ajoissa.

Shemmosta. Toinen erä jatkui samaan malliin, mihin ensimmäinen erä loppui. ACDC painoi päälle ja teki lisämaalinkin ja peli oli täysin ACDCn käsissä. Mutta sitten tuli yksi harmiton virhe ACDCn karvaukselta, 2-3 kavennus ja Kilpurit mukaan peliin - Kilpurit saivat pelistä otteen.

Kilpurit: 3 torjuntaa, 40% hallinta
ACDC: 5 torjuntaa, 59% hallinta

3. erä
5:50 5-4 Todd - Kiemurteli omalta alueelta, veivasi puolustuksen sekaisin ja tarkka veto takakulmaan.

Nopea erä, ainoastaan kaksi katkoa. Kiekko liikkui päästä päähän ja molemmat joukkueet saivat muutamia mukavia maalipaikkoja.

Kilpurit: 4 torjuntaa, 47% hallinta
ACDC: 4 torjuntaa, 52% hallinta

*** Todd - Voittomaalin tekijälle menee aina tähdet, vaikka kokonaisuutena ei ollut kentän vahvin kaveri. Liukas kuin mikä, mutta välillä unohtuu pitämään kiekkoa liian pitkään.
** N-co - Kaikki ACDCn maalit, vaikkakin hitusen tuuria mukana. Ei lisättävää
* Osmond - Kentän paras tänään, tähtiä ei voi siltikään antaa yhtä enempää, koska tilastot ei sitä mahdollista. Maalintekijä, aiheutti monen vaarallisen tilanteen hyvillä laukauksilla ja hyvällä sijoittumisella.

/*** maalivahdit - kakskolme maalia tuli aivan kohtitulleista laukauksista, myöskin jonkun takakulmavedon olisi voinut kopata.
/** ACDCn puolustus - Joukkueella oli täydet edellytykset ottaa täydet pisteet kotiin. Karvasi hyvin, sumputti hyvin oman siniviivansa, mutta kun kiekko tuli puolustusalueelle, ACDC oli joka kerta ongelmissa.
/* Hauer - Vasta pelin loppupuolella alkoi antaa Setille toivottua tukea. Kun kaksi karvaajaa puskee päälle, niin AP on usein ongelmissa. Haueri kuitenkin puolustavin näistä kolmesta hyökkääjästä, ja olisi ehdottomasti pitänyt tukea Settiä enemmän pelin alusta asti.
Tietoja
Tuomari: -HaBa-
Lisätty: 07.10.2010 21:52

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.