1/3

Värikkään alun jälkeen peli pyörähtää käyntiin.

1-0 by Darp (1+0) - Darp ajaa kiekon kans keskelle ja pamauttaa kiekon häkkiin

02:19 - icing by ämkoo

2-0 by Darp (2+0) Jebsu (0+1) Väiski (0+1) - Tilanne meni hieman ohi, mut Suomen oma Rafael Nadal nakkas toisen kassin ensimmäisen erän ollessa puolessa välissä.

2-1 by Sephirot (1+0) Preda (0+1) Teemu1 (0+1) - Kiekko pyörii NM-maalin edustalla, jonka seurauksena Sephirot kuljettaa lampaan karsinaan

3-1 by Jebsu (1+1) Väiski (0+2) vop (0+1) - Tilanne meni taas ohi, mutta maalin jälkeinen hyökkäys ja kiekko pelataan Jebsulle keskelle, joka tällää kiekon reppuun.

NM: 3/61%
MK: 6/38%

2/3

4-1 by Jebsu (2+1) Darp (2+1) Väiski (0+3) - 2vs1 jossa Darp antaa takapassilla Jebsulle onetimeriin ja mål.
5-1 by Jebsu (3+1) väiski (0+4) - MK:n pakka on sekaisin, Jebsu pyörii keskellä ja laukoo kiekon Myllyksen ohi.

*** violent behavior by Jebsu

- jäägeri pääsee yrittämään naitmaren veskan pompusta tyhjiin, mutta NM-pulustus selviää täpärästi!
- MK näyttää saaneen paineen poikasta, jonka seurauksena Sephirot ajaa itsensä kulmasta keskelle ja yrittää rannaria, mutta violentti oli nopeempi.

5-2 by Teemu1 (1+1) Sephirot (1+1) - Sepi syöttää pakin selän takaa oneen ja Teme ei erehdy.

6-2 by Darp (3+1) vop (0+2) - Darp tulee b-pisteelle ja laukoo kiekon mitääntekemättömän veskan ohi.

6-3 by Teemu1 (2+1) Sephirot (1+2) Preda (0+2) - En tie mitä tapahtu, mut Teemu tg.

6-4 by Preda (1+2) Teemu1 (2+2) - Aloituksesta suoraan hyökkäykseen ja Preda rankaisee?!

NM: 6/44%
MK: 3/55%

3/3

7-4 by Väiski (1+4) Darp (3+2) Jebsu (3+2) - Veska pomputtelee Darpin lämäriä, josta Väiskillä on helppo duuni kuljettaa kiekko reppuun.

8-4 by Darp (4+2) vop (0+3) Väiski (1+5) - ohi

9-4 by Jebsy (4+2) Darp (4+3) - ohi

10-4 by Jebsu (5+2) Darp (4+4)

GAME OVER

NM: 2/57%
MK: 5/42%

Kooste: Pari erää mentiin huolimattomasti päästä päähän hundkarusellen-tyyliin ja tuloskin puhuu puolestaan, 10 maalia kahteen erään. Kolmas rundi alkoi astetta rauhallisemmin, mutta lopun alku oli edessä.. NM säilytti liikkeen ja teki vielä 4 maalia erän viimeisillä minuuteilla.

Ottelun leijona(t): Darp & Jebsu