sanfor 0+0=0
shorty 2+0=2

Epilogi:

Allekirjoittaneen lokoisa syysilta kirjojen parissa sai yllättävän käänteen kun hyvä toverini, aina yhtä kohtelias Herra pyysi vanhaa katujen kasvattia ja nykymaailman unohtamaa kehäraakkia tuomaroimaan torstai-illan jännitysnäytelmän Helsingin Jokerien ja Heaven Elevenin välillä.

Tunnelma oli kiihkeä joukkueiden valmistautuessa illan koitokseen. Ennen varsinaisen ottelun alkua keskustelua pelaajien kesken herättivät mm. Kuzminin sukupuolielimet sekä lahtelaiset. Ottelua tohkeissaan katsomon puolella seurannut Hagrid kertoi oman näkemyksensä siitä mitä peliltä olisi lupa odottaa. "Odotan todella kovaa peeloilua nimimerkeiltä Deez, Niku ja Kuzmin. Toivon myös
lisäksi että nimimerkki Deez saa tililleen yhden tai kaksi maalia", uskollinen Harry Potter-fani kommentoi.

1. Erä

Erän alku on lievää Heaven Elevenini hallintaa. carhart omii kiekkoa aktiivisesti vastustajan päässä ja saa aikaan muutamankin tilanteen. Toisessa päässä Heaven Elevenin maalivahtia testaa mm. stbk, kun ottelua on takana noin 3 minuuttia. stbk:n sihti on kuitenkin hukassa ja maalilta vältytään. Seuraava tilanne siunautuu HE:n Andersonille, jonka veto niin ikään jää ilmiömäisesti torjuneen jokerimolarin räpylään. Kiekkoa viedään päädystä päätyyn kunnes reilun 5 minuutin jälkeen Helsingin Jokereille syntyy erän paras maalintekopaikka, mutta puolittainen one-timer on Jokereiden hyökkääjille liian suuri pala purtavaksi.

2. Erä

Toiseen erään Heaven Eleven päästä irti pahamaineisen maalinsylkijän Herran joka säväyttää heti menettämällä kiekon Tomekille muutamaankin otteeseen. HE riistää kuitenkin kiekon takaisin ja carhart pääsee kahdesti koittamaan onneaan lähietäisyydeltä Jokereiden maalivahtia vastaan, mutta miehen rannelaukaus yskii pahasti. Ajassa 2.22 Herra siirtää helpon näköisesti vierasjoukkueen ansaitusti 1-0 johtoon. Syöttäjiksi maalin merkataan carhart sekä Deez. HE lisää johtoaan jo vajaan minuutin päästä edellisestä maalista kun carhart päättää hienosta avauksesta lähteneen hyökkäyksen sijoittamalla kiekon maalin takakulmaan. Samainen mies survoo pökköä pesään lisäämällä jälleen HE:n johdon jo 3-0:aan. Eikä aikaakaan kun Herra haistaa ikäloppu Tomekin onnettoman syöttöyrityksen ja karkaa pakosalle yhdessä aseveljensä carhartin kanssa. Herra liukuu kohti maalia kieli keskellä suuta ja sijoittaa one-timerista kiekon maalin perukoille. Näin ollen taululla komeilevat jo 0-4 lukemat. Erän lopussa Jokereille siunautuu tilaisuus kaventaa ottelu, mutta tilanne loppuu kuin seinään Tomekin taivastellessa keskellä vastustajan maalivahdin aluetta. Katsomosta anonyymina pysyttelevä peluri kommentoi Heaven Elevenin peliesitystä ytimekkäästi toteamalla “Jo on mylly!”

3. Erä

Kolmanteen erään lähdetään Jokereiden takaa-ajoasemasta. carhart siirtyy penkin puolelle ja tekee tilaa Andersonille. Jokerit yrittää sinnikkäästi kavennusta mutta tulosta ei vaan synny. Sen sijaan Herra, Anderson ja Deez pääsevät 3 vs 1-tilanteeseen josta ei kuitenkaan maalia synny. Vaihdosta kentälle tullut Lateh lievittää joukkueensa tuskaa laukomalla kauan kaivatun kavennuksen HE:n maaliin reilun 2 minuutin pelin jälkeen. Lateh on lisätä maalisaldoaan ajassa 3.15, mutta sanfor pelastaa tilanteen täpärästi hurjalla heittäytymisellään. Toisessa päässä mennään taas. Anderson hassuttaa jokeripuolustusta ja siivittää rannarillaan joukkueensa jo 1-5 johtoon. sanfor pelastaa jälleen jo varmalta näyttäneen maalin ja jo seuraavasta hyökkäyksestä ajassa 4.40 Anderson niittaa ratkaisevan tuntuisesti lukemiksi 1-6. Erän lopussa HE möhläilee vastustajan siniviivalla ja Tomekki ja stbk pyrkivät rokottamaan välittömästi. Tomekki pääsee vastakkain HE:n maalivahdin kanssa, mutta miehen hermot eivät kestä tiukassa paikassa ja pelaaja kiekkoineen ajautuu päin maalivahtia. Toisesta aallosta tilanteen haistava Lateh kuittaa kuitenkin maalin tililleen ja laukoo ottelun loppunumeroiksi 2-6. Ottelun viimeiset sekunnit olivat silkkaa kosmetiikkaa.

5.48 Lateh (Tomekki, stbk)

Fair Play “Kaikki pelaa”-palkinto meni tällä kertaa katsojaäänestyksen perusteella nimimerkille sanfor. Palkinnon luovuttaa Herra joukkueen pukuhuoneen suihkukopissa perjantain vastaisena yönä.

Raportin kirjoitti & tuomarina häselsi: Iskender
Tuomari: Herra
Lisätty: 30.09.2010 23:44