ManalanLaakiManalanLaaki - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 2-4

Hai 1+2=3
Mor 1+3=4
Pandaaaa 0+2=2
Samila 2+1=3

1:57 pitkä kiekko Mensalle, ManalanLaaki painaa päälle ja mensalla tuntuu olevan vaikeuksia pääsevän omasta päästä ulos
2:49 pöynäke nokikkain maalivahdin kanssa, mutta maalivahti vetää pitemmän korren
3:02 lagaillaan
3:33 violent behavior by Mor
04:03 *** Otzi (1+0) Piraatti (0+1) pöynäke (0+1) pöynäke imee omalla sinisellä itseensä mensan hyökkääjät, ja syöttää piraatille joka jatkaa edelleen kiekon Otzille, joka naruttaa Samilaa ovelalla jalkakynällä, jonka jälkeen siirtää kiekon varmasti etunurkkaan.
05:06 avopaikka Haille, joka ei käytä paikkaansa
06:00 vauhdikasta peliä päästä päähän, jokseenkin peli pyöri pääosin mensojen puolustuspäässä

ManalanLaaki saves: 3 poss: 59%
Mensa Club Finland saves: 3 poss: 40%

6:19 Otzille ei maistu tällä kertaa
8:17 *** 1-1 Hai (1+0) Mor (0+1) Pandaaaa (0+1) Mensojen nopeassa vastahyökkäyksessä Mor tarjoilee kulmasta Haille namupaikan, josta konkari kuljettelee viileästä tyhjään maaliin
8:46 *** 1-2 Mor (1+1) Samila (0+1) Hai (1+1) ManalanLaakin porrastanssijat veivät tuomarin huomion, joka ei huomaa maalia
9:38 Mensa Club Finlandin muutaman nopean maalin johdosta ilmeisesti molemmat joukkueet miettivät tätä ohimennyttä 30 sekuntia, ainakin pelistä päätellen ajatukset ovat täysin muualla
12:00 peilikuva ensimmäisestä erästä, Mensan pelin toimii ja ManalanLaakilla oli ongelmia päästä omista ulos, etenkin erän viimeisillä minuuteilla

ManalanLaaki saves: 1 poss: 46%
Mensa Club Finland saves: 3 poss: 53%

12:43 *** 1-3 Samila (1+1) Hai (1+2) Mor (1+2) Samila kynäilee isolla kädellä vastustajia, jonka jälkeen tarjoilee Haille maalille, joka tuikkaa kiekon Samilan nimissä maaliin
14:45 *** 1-4 Samila (2+1) Pandaaaa (0+2) Mor (1+3) Suxmanin kärkikynät oman maalin takana epäonnistuvat alinpana miehenä, Samila karvaa kiekon pois jaa siirtää tyylillä kiekon takakulmaan
16:07 *** 2-4 Piraatti (1+1) Otzi (1+1) Suxman (0+1) vastahyökkäyksestä Piraatti sijoittaa kiekon p-pisteen tuntumasta varmasti takakulmaan
16:42 Mensa Club Finlandin hyökkäys pelaa erittäin riskialttiisti, mistä syntyy 3v1 vastahyökkäys omaan päähän, mikä heidän onnekseen hoituu Pandaaaan ja maalivahdin yhteistyöllä
17:32 Otzi puoliksi läpi jalkakynänsä ansiosta, mutta liekö paineet liikaa?
18:00 viimeiset 10 sekuntia odoteltiin summeria! Pisteet oikeutetusti Mensan mukaan