Heaven ElevenHeaven Eleven - PiratesPirates 1-2

Muilu 0+1=1
roy 2+0=2
Ulja 0+1=1

1diva matsi alkamaisillaan. luvassa luultavasti erikäsiriittämättönmän tiukka kamppailu.

pelin alku saa aivan käsisiittämättömän alun... dakaa odotellaan kentälle puolelle jopa huikeat 12minuuttia!
lopulta ryömien pelaaja pääseeki kentälle asti, ja vihdoin saadaan tiputtaa kiekko jäihin.

00.35 chande kokeilee takanurkkaa, molari edessä.
01.26 apari kokeilee ja molari on sylkeä kiekon häkkiin, mutta niukasti ohi!
01.49 muilu pääsee hyvältä paikalta kokeilee, mutta hasek räpylöineen edessä.
05.30 kovaa hässäkkää piratesin maalilla mutta puolustus kestää!

tasapaksua peliä molemmin puolin, maalipaikat tiukassa mutta eiköhän tahti kiihdy toiseen erään kun astellaan!

saves/poss:
h11: 2/47%
pirates: 4/52%

06.45 chande kynäilee ja syöttää dakalle hyvään paikkaan mutta mokke on hereillä vielä.
07.14 apari kokeilee etukulmaa mutta mokke tiellä jällee
07.24 1-0 chande (Anderson, sanfor) halli räjähtää kun andersonin tiukkaakin tiukempi kuti tolpan kautta siivittää h11 johtoasemaan!
08.46 anderson lämmittelee mokkea p-pisteeltä
09.52 chande laukoo p-pisteeltä, mokke torjuu ja daka kokeilee riparista mutta puolustus hyvin edessä!
11.05 apari riistää kiekon loistavasti puolustukselta ja kokeilee rannaria, mutta liian pieneen tilaan ahtautuu
11.07 apari tervehtii mokkea poikittaista käyttäen.
11.58 pirates saa myllyä aikaan h11 päädyssä ja apari laukoo kiekon tolppaan!

toinen erä tarjosi jo hyvää yleisöystävällistä peliä, h11 pääsi pistämään yhen pörsän sisäänki jo, toivon mukaa viimenen erä tarjoaa samanlaista jatkoa!

saves/poss:
h11: 2/48%
pirates: 4/51%

12.10 hyvä tilanne h11 maalilla, maskiaki on mutta mokelle kiekko ajautuu.
12.14 royn vuoro käydä tarjoamassa mokelle mailaa
13.30 h11 saa 2v1, chande laukoo mutta mokelta jälleen hyvä venytys.
14.41 anderson on vähän liian pitkään maalivahin alueella.
13.49 pirates järjestää roylle hyvän vetopaikan mutta ei vielä!
15.08 1-1 roy (apari, muilu) apari laukoo p-pisteeltä, mokke torjuu mutta roy on hyvin ripareilla ja kiekko häkkiin!
15.17 uljami kokeilee p-pisteeltä.
15.52 1-2 roy (apari, uljami) empä nähnyt mutta varmasti oli hieno!
16.10 roy ampuu tolppaa päin!
17.05 apari ryöstää hyvin kiekon, siirto roylle joka antaa takaisin aparille puoli läpäriin, mutta ei uppoa nyt!

kolmas erä oli piratesilta erittäin vahvaa pelaamista, takaa tultiin ja voittoon mentiin. siinähän se! tiukka peli ja piratesille pisteet kotiin.

poss/saves:
h11: 5/41%
pirates: 2/58%

*** roy teki tarvittavat 2 maalia ja muutenki pyöri kentällä kuin itse kuningas linnassaan.
** chande h11 ainokaisen teki ja muutenkin oli hyvin hollilla koko pelin, tällä kertaa puolustus ja maaginen maalivahti oli liikaa.
* muilu muilulta erittäin tärkeää ja vahvaa puolustusta alakerrassa läpi ottelun, kiinan muuriki kalpenee rinnalla.

jtn tärkeitä tilanteita taisi jäädä välistä ku vähän kirjottelin sivussa!
Tuomari: Duntski
Lisätty: 12.09.2010 17:23