Silent SaintsSilent Saints - SaiPa.SaiPa. 2-6

Jåne 1+3=4
Kilmister 4+0=4
Lintner 0+5=5
Tossu 1+2=3

Ja näin päivän 4. divakamppailussa kohtaa SS ja SaiPa. Silent Saintsin alkukausi alkoi hieman yskiskellen kolmella suoralla tappiolla, mutta joukkue on saanut jostain uusia voimia ollen kahden ottelun voittoputkessa. SaiPan alkukausi taas on ollut takkuavaa joskin viimeisessä ottelussa joukkue otti vakuuttavan 1-6-vierasvoiton Pohjolan Kiekosta. Tuomari veikkaa tänään keskikentän sumppupelin tuloksena vähämaalinen 1-3 voitto SaiPalle.

<b>1. Erä</b>

Ensimmäinen erä alkaa juurikin sillä varovaisella keskikentän pelillä jossa kiekko pomppii päästä päähän. Vaarallisille vetopaikoille kumpikaan joukkue ei kunnolla pääse alkuun ja Oranon 1-0 maalikin syntyi puolustajan karmaisevasta ajoitusvirheestä josta Orano pääsi b-pisteiden välistä laukomaan kiekon varmasti takakulmaan. Maalin jälkeen SaiPa sai jostain ylimääräisen vaihteen päälle ja painoi kiekkoa voimalla SS-päätyyn ja tilanteitakin tuli, mutta viimeistelyn ontuessa tasoitusta ei nähty. SaiPan kova painostus tuottaa lopulta myös tulosta kun nupe ja Kilmister karkaavat 2v1 tilanteeseen josta Kilmister pamauttaa kiekon voimalla etukulmasta sisään. Tästä SaiPa vaan innostuu entistä enemmän hyökkäämään ja se palkitaankin todella komean kuvion päätteeksi erän lopussa maalilla. Loppuerä menikin lätkytellessä.

<b>[1.57] 1-0 Orano (Poliz)</b>
<b>[4.38] 1-1 Kilmister (nupe, Jåne)</b>
<b>[5.16] 1-2 Jåne (nupe, Tossu)</b>

Silent Saints saves: 4, poss: 50%
SaiPa. saves: 2, poss: 49%

<b>2. Erä</b>

Toinen erä alkaa paljon vauhdikkaammin kiekon pyöriessä maalin lähellä jatkuvalla syötöllä ja lopulta aggressiivinen hyökkäyspeli tuottaakin tulosta kun Jåne syöttää upeasti laidan kautta Tossun läpiajoon joka ei erehdy vaan pistää kiekon vuorenvarmasti etukulmasta sisään. Maalin jälkeen Saintsien peli hajoaa lopullisesti ja minuuttia edellisestä maalista on SS-puolustus jälleen aivan kuutamolla ja Kilmister pääsee iskemään nupen komeasta syötöstä kiekon varmasti tyhjään maaliin. Maalin jälkeen SS:n peli hajoaa lopullisesti ja SS ei pääse kiekon kanssa kertaakaan edes SaiPan puolustusalueelle. Siinä aikansa SaiPalla oli omat mahdollisuutensa iskeä viimeinen naula SS-arkkuun mutta Jåne-nupe-Kilmister kolmikko tuhlaili paikkoja kuin Mario Gomez ikään ja antoi SS:lle vielä typerästi mahdollisuuden koota palikat uudelleen kokoon ja lähteä vielä yrittämään kavennuksien kautta tasoitusta ja mahdollista voittoa viimeiseen erään.

<b>[1.12] 1-3 Tossu (Jåne, nupe)
[2.22] 1-4 Kilmister (nupe, Tossu)</b>

Silent Saints saves: 5, poss: 53%
SaiPa. saves: 3, poss: 46%

<b>3. erä</b>

Kolmanteen erään SS lähtee uudistuneesti ja paikkoja tulee. Vipi pääsee muutamaan otteeseen koittamaan Saipa-veskarin kestävyyttä alkuerään ja hyvin kestää. Pian tästä Kilmister pääsee koittamaan toisessa päästä hyvästä paikasta, mutta venyy venyy. Ja niinhän siinä käy SaiPan kannalta se huonoin asia kun Tossu alimpana sählää kiekon Oranolle joka iskee kiekon vuorenvarmasti sisään. Maalin jälkeen SS:n hirmuvyörytys maalille vaan jatkuu kovaa tahtia ja SaiPa on todella helisemässä. Polizilla oli b-pisteen kaarelta todella hyvä paikka mutta veto epäonnistui täysin. Neljän minuutin kohdalla Orano pääsee koittamaan paikasta josta on jo kahdesti tänään osunut, mutta tällä kertaa maalivahti koppaa kiekon takakulmasta ja SaiPa kestää. Vyörytys vaan jatkuu kahta kauheammin Silent Saintsin toimittaessa kiekkoa voimalla maalille mutta se viimeinen silaus vaan puuttuu. Ja niin kun siinä yleensä menee; jollei itse tee maalia niin vastustaja tulee ja rokottaa ja näin siinä kävi tälläkin kertaa kun kahdesta nopeasta vastaiskusta Kilmister tekee kaksi lisäosumaa SaiPalle ja peli viimeistäänkin on ohi.

<b>[2.14] 2-4 Orano</b>
<b>[4.56] 2-5 Kilmister (Jåne, nupe) </b>
<b>[5.01] 2-6 Kilmister</b>

Silent Saints saves: 2, poss: 56%
SaiPa. saves: 8, poss: 44%