GenesisGenesis - Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics 6-1

Myll 0+0=0
Neeppa 0+0=0
Sedien 1+0=1
Sleepink 0+0=0

Iltoja! Tänään keskiviiko iltana nähdään Kiekkoliigan huippuottelu Genesis vastaan Arctic Circle Atheltics. Genesis lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina runkosarjan kolmannelta paikalta. ACA on sen sijaan jämähtänyt liigan peränpitäjäksi.

¤Genesiksen kokoonpanosta löytyy tuttuun tapaan ylemmän puolustajan tontilta nico ja vielä alempaa löytyy vasta kauden kolmatta peliä pelaava Hercules. Hyökkäys kaksikkona peliin lähtee joukkueen paras pistemies Naru sekä joukkueen pitkäaikainen tykki, kauden ekaa peliään pelaava Snyder.

¤ACA:lta löytyy vanha tuttu pakkipari Neeppa ja Sedien. Hyökkäyspäästä löytyy hieman uudempaa tulivoimaa. Enix (Moomba) ja myll (myllaro)

1/3

1min
-Ottelu alkaa ACAn kohdalta heikosti, sillä Genesis saa nopeasti kiekon alueelle ja syöttelypeli käynnistyy. Kiekko jää pyörimään maalille ja Naru saa kuljetettua kiekon nurkasta sisään.

***0:44 1-0 by Naru

2min
-ACA saa herää maalin jälkeen ja saa kiekon vietyä Genen alueelle. Sit tapahtuu karmaiseva kiekon menetys ja Naru on läpärissäää, mutta eiii. Tila käy pieneksi ja Naru ajelee päin molkea.

3min
-Genesis saa selkeän otteen ottelusta ja saa muutaman herkullisen maalinteko paikan. Nicolle siunaantui paras paikka, mutta Neeppa ehtinee kiekon eteen.

4min
-Molemmilla hyvää siniviiva peliä eikä kumpikaan pääse oikein toistensa alueelle.

5min
-neljännen minuutin tyylinen keskikenttä peli jatkuu, kunnes snyder saa vetopaikan, mutta kiekko napsahtaa tolppaan ja siitä maaliviivalle. Viime hetkillä haske nappasee kiekon messiin.

6min
-Snyder katkaisee jo toisen kerran ottelun ACAn maalialueella...

GEN: poss. 54% saves. 2
ACA: poss. 45% saves. 2

2/3

1min
- Genesis sai vietyä kiekon pariin otteeseen ACAn päätyyn, muuten pyörittiin keskialueella.

2min
-Snyder kolkuttaa tolppia jälleen. Genesiksen myllytys jatkuu. Naru nousee laidasta ja passaa keskelle maaliahneelle Snydelle. Snyde laukooo, mutta ei mene.

3min
-ACAn pulu avaa ja Enix pääsee häiritsemään Genen puolustustajia. Vetää huonosta kulmasta ja haske torjuu. ACA pääsee uudelleen alueelle ja EniX pääsee jälleen laukomaan Myll:n oltua maskissa. Kiekko ei silti saavu perille :(.

4min
-ACAlla pitkästä aikaa hyvä ote pelistä. Kiekkoa liikuteltiin Genen alueella kunnes Hercules pääsee väliin. ACAn miehet nousee heti uudelleen ja ahneesti pojat hakee vetopaikkaa. Kiekko ei löydä maalinperukoille asti.

5min
-Gene löytää jälleen otteen ja saa paineen siirrettyä ACAn päätyyn. Naru saa vetopaikan, mutta liian pienestä kulmasta ei uppoa. Heti perään ACA nousee jälleen ja joku pääsee laukomaaan, mut ohi menee.

*** 5:50 2-0 by Snyder ::sumpun läpi ja sillee. OE!

GEN: poss. 41% saves. 2
ACA: poss. 58% saves. 4

3/3

1min
-Erä alkoi acan hyökkäyksellä, mutta nopeasti genesis sai riistettyä ja käynnistettyä omat myllyt. Menetys ja ACAn vuoro hyökätä. Sedi antaa maalille vetopassia ja joku sen sinne ohjaa, maali merkataan CDI:lle.!

***0:49 2-1 by Sedien !!! OE

2min
- Genesis saa heti uudet myllyt aikaiseksi. Tulosta ei synny, ACAn puolustus riistää, Myll pääsee höökkii mut herculesin vuoro riistää ja Genen vuoro jälleen nousta. Snyder hakee ahneesti maalia, mutta ei.

3min
- ACAn vuoro hyökätä ja MYLL pääsee vetämään pisteen paikkeiltaaaa, hasg torjuu.

4min
-Nico riistää keskialueel, pass laidasta nousevalle Snydelle. Poikittainen vetopas Narulle ja siellä lepäää!

***3:20 3-1 by Naru (Snyder - Nico) IHANAA LEIJONAT IHANAA!

- ACA hakee kovasti tasottavia maaleja. Hyvä avaus ja myll yksin genen alueella. Joutuu vetämään kaukaa, eikä uppoa. Neeppa pääsee myös laukomaan ja myll on kärkkymässä irtokiekkoja, kiekko jää hasglle.

5min
-Genesis myllyttää, Nico menettää ja ACA pääsee kahdella yhtä vastaan. Kiekko on maaliviivallaaaa, mut ei se uppoa.

6min
-Ottelun viimeinen minuutti käynnistyy... ACA on kahden maalin päässä, ei taida kova työ tänään riittää väkivahvaa Genesistä vastaan. Sedien nukahti ja pitkän kiekon vuoro. Peliä päätetään jatkaa ja Genellä on helppo työ ratkaista 4:llä kolmea vastaan.

***5:40 4-1 by Snyder (Naru - goalkeeper)
***5:50 5-1 by Naru
***5:58 6-1 by Snyder (Naru - Hercules) :one...

GEN: poss. 53% saves. 6
ACA: poss. 46% saves. 4

Ottelu oli tasaista vääntöä. ACA osoitti olevansa taistelukykyinen joukkue. Loppu oli hieman ankea päätös tasaiselle ottelulle. Numerot vääristävät täysin. Paremmalla onnella tilanne olisi voinut toisessa erässä tai viimeistään kolmannen erän alussa kääntyä kummalle tahansa. Tällä kertaa Genesis löysi paremmin paikkoja ja ratkaisi tehokkaammin.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 09.06.2010 22:15