HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy - NightmareNightmare 2-6

Jebsu 2+2=4
Kauna 0+3=3
SmL 1+2=3
Väiski 1+0=1

Kauden 1/2010 playoffien ensimmäisen kierroksen tiukkaakin tiukempi joukkuepari kohtaa ensimmäisen kerran kaudella 2/2010.
Playoffratkaisut tulivat joka kerta jatkoajalla(muistaakseni) ja runkosarjavoittaja (ja tuleva mestari) oli tiukassa paikassa.
Nyt kuitenkin uusi kausi alkanut ja hyvää matkaa mennytkin, NM edelleen raudanlujassa kunnossa, mistä muualtakaan kuin piikkipaikalta nimi löytyy.
RL pelannut yhden pelin voitokkaasti Patriotseja vastaan selvin numeroin. Kumman joukkueen tulostilastoihin tulee ensimmäinen punainen merkintä, vai onko lopputuloksena neutraalin keltainen väri?
Oma veikkaus: 1-4

ERÄ YKSI

1:17 0-1 Jebsu (sml)
sml ja Jebsu päätyvät varkain onetimeriin ja äityvät juhlimaan publicilla

1:36 0-2 sml (Jebsu)
Sama pari asialla, tälläkertaa sml pamauttaa häkkiin

3:57 Innokkaat NM-pelaajat hieman rynnivät omalla puoliskolla, syntyy 3v1 tilanne ja oiva vetopaikka Lupalle, mutta kiekko lähtee lepsusti kohti maalivahdin räpylää

4:31 1-2 Lupaschuk
Lupaschuk nousee röyhkeästi ja Petri Kontiomainen yritys onnistuu, tärkeä maali niin RL:lle kuin koko pelille

RL saves 4 poss 39%
NM saves 1 poss 60%

Kiekko pyöri sulavasti NM pelaajien keskuudessa ja tulosta syntyi. Tiukkana pysynyt RL-puolustus hoiti kunniallisesti paikat niin vähään kuin vain kykeni.
Hieno Lupaschukin yksilösuoritus toi Lämyt mukaan peliin ja katsomokin heräsi keskusteluun.

ERÄ KAKSI

0:30 Vetopassi lähtee kohto Lupaa Lehtiksen lavasta mutta liian korkeaan kiekkoon ei saa Lupaschuk puskettua.

2:22 2-2 jugi (Lehtis, Lupaschuk)
Oivan kuvion päätteeksi jugi lataa etunurkkaan. Katsomossa käydään kiivasta keskustelua Kulta-Jaskasta ja muista rahansyöjistä.

3:01 2-3 Väiski (sml, Kayna)
Nopea hyökkäys tuottaa tulosta kun RL ei ehdi ryhmittäytyä muodostelmaan. Väiski laukoo NM:n johtoon.
Maalin jälkeen sml luistelee vaihtoon ja kiimaisena kentälle hyppää Darp.

5:18 jugille pelataan mahtava paikka mutta laukaus on kehno...

5:27 2-4 Darp (Jebsu, Kayna)
... ja heti perään nopeasta vastahöökistä (3v1) Darp laukoo tyhjiin

RL saves 2 poss 44%
NM saves 2 poss 55%

RL aloitti väkevästi toisen erän ja se koitui kohtaloksi - innokas hyökkäys unohdutti puolustuksen ja NM rankaisi kaikesta ylimääräisestä tilasta(ei ihan kaikesta xD).
Lupaavaa peliä kuitenkin RL:n suunnalta; viimeinen erä voi olla yllätyksellinen.

ERÄ KOLME

0:51 2-5 Jebsu (Darp, Kayna)
Jälleen kerran 3v1, Alora jää hieman liian taakse ja leikittelevä vetopassi löytää Jebsun ja maali syntyy.

1:59 2-6 Darp
Yksilösuorituksella kiekko häkkiin

5:29 Hyvä vetopassi maalille mutta milli jäi eroa Lupan lavan ja kiekon välille.

RL saves 4 poss 49%
NM saves 3 poss 50%

Nightmare otti tyhjät pois viimeisessä erässä kun Lämyjen oli pakko hyökätä rohkeammin.
Jos kaksinkertaisen runkosarja- ja playoffvoittajan kahdelta viime kaudelta, ja tällä kaudella tappioitta etenevän joukkueen päästää ylivoimahyökkäyksiin, prosenttilukema maalin todennäköisyydelle on suuri.
Ottelu kului NM:n ohjaksissa, vaikka Lämyt yrittivätkin kovasti kaapata ohjakset itselleen.
Ei huono ottelu Roikuiltakaan, Nightmare oli vain parempi.