HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy - NightmareNightmare 3-4

Darp 3+0=3
Jebsu 0+2=2
vop 1+0=1
Väiski 0+0=0

Toinen ottelu kuumasta puolivälierä kamppailusta HC RoikkuLämy vastaan Nightmare on juuri alkamassa. Ensimmäisessä ottelussa nähtiin erittäin tiivistä pakittamista ja maalia saatiin odottaa aina toiseen jatkoerään. Luvassa on varmasti taas vähämaalinen ottelu, missä voitosta pelataan toivottavasti viime hetkille asti. Kokoonpanot ovat identtiset, paitsi että ratkaisumaalin viimeistelijä sml on vaihtunut Darppiin.

Dreamic karkaa pulittain läpi, mutta tipzi törkkää juuri enne vetoa
Nightmare sekoilee pariin otteeseen omassa päädyssä, mutta ei tulosta
Alora menettää omassa kulmassa, mutta jugi estää onen viime hetkellä
Väiskillä hyvä paikka keskeltä, mutta jugi taas edessä
5.00 1-0 by Lupaschuk (jugi, Alora) jugilta auto keskelle ja Lupa lataa etukulmaan
5.26 1-1 by Darp (Jebsu) Jebsu kieputtelee ylhäällä ja jättää Darpille joka lämää ruuhkan vierestä takakulmaan

*** PERIOD 1/3 OVER
*** HC RoikkuLämy saves: 1, poss: 53%
*** Nightmare saves: 1, poss: 46%
Yllättävän tasainen erä. Alussa NMn peli vaikutti hiukan hermostuneelta, mutta se pääsi kokoajan paremmin mukaan peliin. RL kuitenkin pääsi iskemään kesken painostuksen, mutta heti seuraavasta hyökkäyksestä NM tasoitti pelin.

2min pelattu ei mainittavia tapahtumia
2.43 2-1 by jugi (Lupaschuk, Alora) lupalta terävä vetopassi taakse keskelle, mistä jugi lataa ykkösellä sisään

*** PERIOD 3/3 score: HC RoikkuLämy 3 - 3 Nightmare
*** HC RoikkuLämy saves: 4, poss: 58%, points: Lupaschuk: 1+1 jugi: 1+1 Dreamic: 1+0 Alora: 0+3
*** Nightmare saves: 1, poss: 41%, points: Jebsu: 0+2 Darp: 2+0 tipzi: 1+0
Outo vika erä. Roikuilla oli peli hallussa ja sitten painajaislauma isku yllättäen kaks nopeeta. Dreamicin hyvällä vedolla peli kuitenkin jatkoajalle

1. jatkoerä
Darp ampuu onesta vähän ohi
0.54 0-1 by Darp - Darp sutii tyhjiin, *Timothy* jebsu veti päin ja irto kike darpille ku pakki ei saanu haltuu

*** OVERTIME 1/3 OVER
*** HC RoikkuLämy saves: 2
*** Nightmare saves: 0

Jatkoajasta ei paljoa kerrottavaa. Darp siivitti Nightmaren toiseen voittoon. Roikkulämylle tarjottiin varsinaisella peliajalla jo voittoa, mutta hiukan huonoa tuuria ja omaa hölmöilyä peli kääntyi jälleen Nightmarelle. Peli ja maalintekopaikat menivät aika tasan ja peli oli yllättävän avointa varsinkin jos vertaa edelliseen kohtaamiseen.