Muukalaiset HC - Takapenkin TytötTakapenkin Tytöt 3-6

oKah 1+3=4
Rolsku 2+3=5
Veivari 1+0=1

1. erä:
Ensimmäisen erän alku oli tiukkaa vääntöä, kiekko pyöri tasaisesti molemmissa päissä, ilman tulosta. Katsomossa jo huudeltiin veikkauksia:"Musta kyllä tuntuu että TT vie tän." Kun kolme minuuttia oli pelattu, Muukalaiset menettivät kiekon omassa päässä okaHille, joka syötti Magitolle: maali. Muukalaisten maalivahti ei mahtanut mitään Magiton jäätävän kovalle vedolle joka sujahti alakulmaan.
Vain parikymmentä sekuntia myöhemmin Nixon sai kiekon TT:n päässä, syötti sen Flashille, jonka polvenkorkuinen lämäri upposi Tyttöjen maaliin, peli 1-1. Kun peliä oli pelattu 5:02, Nosferatu voitti aloituksen Tyttöjen päässä, ja rankaisi siitä maalilla. Kuitenkin vain kuusi sekuntia myöhemmin TT:n armoton maalitykki Rolsku narutti Muukalaisten puolustuksen, tuloksena 2-2 tasoitusmaali. Parikymmentä sekuntia myöhemmin Tytöt tekivät taas. Magiton laukas Rolskun ja oKahin syötöistä upposi vastuttamattomasti Muukalaisten maaliin.
Ensimmäisen erän jälkeen peli oli 2-3

2. erä:
Ensimmäisen erän vaihdossa istunu Saha aloitti toisenkin erän lämmittämällä vaihtopenkkiä, mutta jonkunhan sekin on tehtävä. Minuutin kohdalla TT:llä oli hyvä kuvio Muukalaisten päädyssä, mutta Rolskun veto päätyi Muukalaisten hyvin pelanneen maalivahdin syliin. Seuraavat kolme minuuttia kuluivat TT:n painostaessa, mutta tulosta ei lukuisista vedoista huolimatta syntynyt. Ajassa 5:10 syntyi 2-4 maali oKahin ja Rolskun toimesta. Rolsku karvasi kiekon ovelasti Muukalaisten puolustajalta, ja hänen upeasta syötöstään oKah pääsi ujuttamaan kiekon tyhjään maaliin. Aivan viimeisillä sekunneilla TT sai hyvän pyörityksen Muukalaisten päätyyn, joka päättyi oKahin vetoon,
mutta Muukalaisten maalivahdin haamutorjunta esti maalin.

3. erä:
Kolmanteen erään lähdettiin siis 2-4 lukemista. Saha jatkoi vaihtopenkin lämmittämistä, mutta ei siitä sen enempää tällä kertaa. Sitten taas alkoi tapahtua: ajassa 00:58 liimalapa-Rolsku kuljetti kiekon maalin vierestä Muukalaisten pakkien vastustelusta huolimatta maalille, ja vielä kun Muukalaisten maalivahti jäätyi, oli hänen helppo työ laittaa kiekko tyhjään maaliin: 2-5. Erän vanhetessa Muukalaisetkin alkoivat luoda paikkoja, mutta mitään sen vaarallisempaa ei Flashin hyvän vedon, ja Gyben puolittaisen läpiajon lisäksi syntynyt. Sitten ajassa 3:51 Flashi heitti siniviivalta aivan jäätävän lämärin yläriman kautta maaliin, syöttäjänä toimi Nixon. Kerrassaan upea maali. Loppuerä oli tasaista vääntöä, aivan viimesekunneilla Veivarin lämäri upposi ylämummoon.
Peli päättyi siis lukemiin 3-6, ja kyllä Tytöt ovat voittonsa ansainneet.

Taitaa olla minun ensimmäinen ja viimeinen otteluraportti, kirjoittajanlahjoja kun ei ole minulle siunautunut.