lasse89 0+0=0
Letti 0+0=0
QkkeliQ 0+0=0
teenage 0+0=0

Liigan 3. ja 6. ottavat yhteen, eli sijoituksienkin perusteella tiukka ottelu tulossa.
PJ:llä kuitenkin 4 peliä pelattuna, ja vain 4pts vähemmän kuin AVElla, joten tärkeät pisteet olisi Avellinoille, kuten Jengille myös.
Vastassa siis erittäin kovat puolustukset, joten vähämaalinen ottelu luvassa.
Oma veikkaus: 1-3

YY

1:00 1-0 Sean (P.Elias, Sydis)
Minuutti pelattu, kun Seanille pelataan hyvä paikka läheltä maalia, ja maalihan syntyy.

4:20 2-0 Davidoff
PJ ei saa puolustustaan toimimaan, ja D-off tulee yksin pamauttaen 2-0 johtolukemat.

AVE saves 3 poss 49%
PJ saves 1 poss 50%

Pelijengi ei päässyt hyviin maalipaikkoihin AVEn tukkiessa syöttömahdollisuudet.
Avellino piti siniviivan hyvin, ja PJ:llä oli vaikeuksia hyökkäysalueellakin, kun sinne pääsi.
Avellino taas sai tarvittavat syötöt höökialueella, joten 2 erään 2-0 tilanteessa.

KAA

1:20 Sean pääsee vetämään vapaasti -> molari venyttää

1:53 3-0 Davidoff (P.Elias, Sean)
Davidoff laukoo keskeltä AVEt jo kolmen maalin johtoon!

2:42 4-0 Davidoff (Sean)
PJpakit aivan ulapalla kun syöttö toimitetaan Daville, joka laukoo vapaasti melkeinpä tyhjiin.

4:18 5-0 P.Elias (Darkki)
PJ:n lyhyen visiitin Avellinojen puolella jälkeen P.Elias rynnii läpi puolustuksen ja niittaa viidennen Avellinoille.

AVE saves 0 poss 49%
PJ saves 3 poss 50%

Avellinojen erä, PJ vieraili kerran heidän puolellaan - sekin pitkänkiekon johdosta.
Avet vetivät paljon, ja tarkat laukaukset löysivät verkon perukoille.