darby 2+0=2
Renberg 0+2=2
Sundström 1+0=1

HIFK - Narrilauma

Ennakko: Narreilla viisi peliä alla ja niistä saldona kaksi voittoa, yksi tasuri ja kaks häviöö. Narrimiehistö lähtee varmasti kovalla tsempillä otteluun sillä alla on katkera häviö kiekun kaiulle. Hifkillä kaksi peliä pelattuna ja yks voitto ja yks häviö. Hifki lähtee peliin luultavasti takkiauki koska ovat saaneet viimepelistä ehkä divarin kovimman päänahkan.

Tuomarin veikkaus: Hifkille 4-2 turhis kuljettaa kaksi (2) maalia.
Valitettavasti vain yksi sadasta katsojasta saa veikata kanssani ja se on muppet, veikkaus: ''1-3 ja vika tyhjii'' & (''renperg iskee parit häkit ja rianski pitää pystys'')

Hifkiltä alottaa all-star paq - hyökki turhis + gianeli, kohonen, kessu. Narreilta darby, renperg, rianski ja sundströmp

1.32 Hifk mylyttää, turhis laukoo mutta narrit hyppää eteen.

1.38 narrit vyöryy alueelle ja reunasta lähtee terävä keskitys josta moke hyppää suvantoon mutta turhis tulee ja pelastaa.

2.24 kessu pääsee alueella pyörittään ja saa aikaiseksi hyvän kudin joka taipuu kuitenkin ohi.

3.28 kohonen karkaa alotuksesta läpi ja tällää takakulmaan

1-0 Kohonen

4.13 darby kesittää hyvin kulmast kiekko pomppii, darby myllää kiekon itselleen ja kuljettaa moken ohi.

1-1 darby

5.50 renberg pääsee keskittämään mutta turhis on taas edessä.

Tasasta vääntöä päästä päähän. Joukkueet eivät tee muutoksia toiseen erään.

7.50 Rianski tällää viivasta, kessu hyppää eteen,

8.20 narrit liikuttaa hyvin kiekkoa, kiekko ajautuu kulmaan ja sieltä lähtee keskitys maalille, hasek pelastaa.

9.40 narrit pyörittää outopekka pääsee katkaseen myllytyksen.

10.10 turhis rauhottaa peliä omassa päässä.

11.19 renberg ajaa kulmaan ja keskittää maalille, darby on oikeassa paikassa oikeeseen aikaan ja pumpum pumtsipum.

1-2 darby 2+0 (renberg 0+1)

Narrit hallitsi toista erää aika vahvasti, hifkillä satunnaisia hyökkäyksiä. Saa nähä mitä turhis keksii vikaan erään.

12.30 hifk pyörittää narri alueella, turhis vetäsee haske torjuu.

12.51 renberg siirtää toisessa päässä sundströmille joka pamauttaa b-pisteen kaarrelta häkin.

1-3 Sundström (Renberg)

13.35 hifk pyörittää, kessu saa kiekon ja kiertää b pisteiden väliin ja pamauttaa kiekon verkonperukoille.

2-3 -kessu- (Kohonen)

14.50 turhis katkasee hyvin omassapäässä, avaa nopean kessulle joka kynää ekan narripelurin ja pääsee vetosektorille mutta rianski pääsee estämään.

15.56 hifk myllyttää narripäässä hyvin, turhis heittää unelmalätyn kessulle joka siirtää kiekon maaliin.

3-3 kessu (Turhapuro, Kohonen)

16:58 kohonen myllyttää moken kanssa, luultavasti turhis käskyttäny.

17:50 narrit pääsee laukomaan ja kilahtaa tolppaan, Gianelli siivoo maalin edustan.

Näin pisteet jaetaan ja kaikilla on hyvä mieli. Eka erä oli tasaväkinen, tokaa erää hallitsi narrit ja vikassa erässä hifki pääsi hieman niskanpäälle. Kokonaisuudessaan pojojen jakaminen on erittäin oikeutettua. Tuomari kiittää ja katsomo hurraa.