Christian 1+1=2
esapetter 0+2=2
Gerberos 2+1=3
pökäle 1+3=4

Iltaa kiekkokansa! PIIIIITKÄSTÄ aikaa olen taas tuomaroimassa näitä kiekkoliigan pelejä, joten tehdään comeback raporttientekoon taas tyylillä! Samanaikaisesti on käynnissä jtn rupusakki KLiigan pelejä, mutta silmäilkäämme mielummin paljon kiinnostavampaa 2.divarin peliä. Ennen tätä peliä Adonikset ovat yhä puhtaalla voittoputkella kehissä, pian näemme saako se jatkoa.

Ensimmäinen peliminuutti jokseenkin FF-pyöritystä, sen kummempia maalipaikkoja kuitenkaan saavuttamatta. Kunnes Adonikset saavat toisen kunnollisen hyökkäyksensä ja tuloksena on erän ainoa hasekin ohitus. Osuman jälkeen FF alkoi kiekollisen myllyttämisen ja saikin muutaman todella pelottavan tilanteen Adoniksien alueella, tuloksetta. Näillä näkymin tulossa varsin vähämaalinen ottelu, joka kallistuu vielä toistaiseksi vierasvoitoksi panomiehille.

01:41 0-1 Christian (pökäle, Gerberos)

08:49 0-2 Gerberos (pökäle, Christian) - Pientä hapuilua FF-päädyssä ja Gerberos upottaa aavistuksen munkilla jokseenkin etäältä etukulmaan.

11:28 0-3 pökäle (esapetter) - aivan ensiksi pökäle kusee läpiajon, josta kiekko ajautuu kulmaan ja sieltä takaisin pökäleelle, jolla on helppo homma ohittaa haske.

Toinen erä tiivistettynä: FF yrittää liikaa ja hakee liian väkisin sitä maalia Adonikset pelaavat erittäin tarkkaa merkkauspeliä keskialueella (=sumppu)

12:20 0-4 Gerberos (pökäle, esapetter) - Adoniksien 2vs1 muuttuu 3vs2:ksi jossa takamies ampuu suht keskeltä maalin.

Kolmaskaan erä pelillisesti muuttanut mitää, FF hajonnut ja Adonikset leikitteli, tästä hyvänä mainintana esapetter:n huikea vaihtokikka. Adoniksilla tällä hetkellä yksi kiekon nöyrimpiä joukkuepuolustamisia ettei jätä paljon sattuman varaan. Jos Adonikset eivät kohta mokaa niin täytyy tuomarin edustaman joukkueen nöyryyttää sumppujengiä runkosarjan toisella puolikkaalla, jottei pääse mitään puhdasta runkosarjaennätystä syntymään!