Orr 1+0=1
PoliZei 0+2=2
sokrates 0+0=0
Sute 0+0=0

Ottelu alkaa Darran painostuksella, Puasonen ehtii laukoa kerran erittäin hyvin. Sitten on Kalman vuoro: PoliZei laukoo tolppaan hyökkäyksen päätteeksi ja ottelun hallinta siirtyy sinipaidoille seuraavan minuutin ajaksi. Blizk on kuitenkin lähellä tehdä ottelun avausmaali vastahyökkäyksestä suoraan Wilzun syötöstä, mutta ilman tulosta. Kalman paine jatkuu ja lopulta gjoran tekee maalin hienon yhdistelmän päätteeksi, jonka syöttäjinä ovat PoliZei ja Kims85. Reilun kymmenen sekunnin jälkeen lukemat ovat jo 0-2, kun gjoran tekee illan toisen maalin. Darra herää maalin jälkeen ja aloittaa hurjan takaa-ajon. Kims85 pelaa hieman epävarmasti, eikä aikaakaan kun Darran taistelu onnistuu ja Wilzu kaventaa pelin 1-2:een maalinedustan rytäkästä. Darran kiri jatkuu, ja vielä samassa erässä Blizk onnistuu laukomaan hienosti maalin alakulmaan Puasosen hyvästä syötöstä. Pelin ollessa 2-2 Darran yliote katoaa ja Kalma pääsee jälleen mukaan peliin. Ennen erän loppua P.Varis avaa huolimattomasti ja gimp on rangaista kyseisestä virheestä. Erä jonka alku lupaili Kalma- ja varsinkin gjoran-showta päättyi täten 2-2.

Kalma lähtee toiseen erään hyvällä itseluottamuksella ja järjestää kovan mylläkän Darran maalille, Blizk ja Juakko osoittavat kuitenkin olevansa kovantasoisia puolustajia, eikä maalia synny. Erä tasoittuu ja hyökkäyksiä satelee molempiin suuntiin. Lindros nostaa erän loppua kohden profiiliaan ja rakentaa muutaman kelvollisen yrityksen yhdessä Tonyn kanssa, siitä huolimatta erä pysyy maalittomana.

Tony taistelee hyvin kolmannen erän alussa ja on lähellä nostaa Darra johtoon ensimmäistä kertaa ottelun aikana. Hetken kuluttua toisessa päässä tapahtuu, PoliZei riistää P.Varikselta ja on lähellä tehdä maalin. Seuraavan avauksen Juakko hoitaa hätäisesti, mutta PoliZei ei onnistu nytkään maalinteossa. Lopulta Darra pääsee hyökkäämään ja Tony tekee varsinaisen tahtomaalin ja kotijoukkue johtaa 3-2. Puoli minuuttia myöhemmin energinen Orr murtautuu Darran puolustajien välistä läpiajoon ja viimeistelee erittäin varmasti maalin. Peli on jälleen tasan. Kalma lopettaa lähes pelaamisen, kun Lindros ja kumppanit taas nostavat tempoa. Kova työ palkitaan ja kun Juakko laukoo hienosti alanurkkaan ottelun viimeisellä minuutilla. Kalma yrittää vielä ilman maalivahtia epätoivoisesti, mutta joutuvat lopulta todeta Darran voittaneen. Ottelu päättyy 4-3 Darran hyväksi.
Tuomari: SDDLT
Lisätty: 05.06.2005 18:42