Fc KilpailijatFc Kilpailijat - GenesisGenesis 2-1

hopsu 0+0=0
Nico 1+0=1
Snyder 0+0=0
tidi 0+0=0

Kyseessä FCK:n ja Genesiksen välinen kolmas välieräkamppailu. Otteluvoitot ovat tiukkojen ja vähämaalisten vääntöjen jälkeen 1-1.

***1 erä:

- Ei maaleja

FCK: saves 1, poss: 44%
GEN: saves 0, poss: 55%

Tiukkaa puolustuspeliä ja virheiden välttämistä, kuten tilastotkin kertovat. Erän aikana oli ainoastaan yksi hyvä paikka, josta Snyder meinasi hyvän syöttökuvion päätteeksi päästä sivaltamaan Genet johtoon. Kilpureiden maalivahti oli kuitenkin jälleen mies paikallaan.

***2 erä:

2:07 1-0 Todd (1+0), Dalla16(0+1), Lius(0+1)

Lius käynnistää nopean vastahyökkäyksen Kilpureiden alueelta. Dallan kautta kiekko pelataan Genesiksen alueelle Toddille, joka ryntää lähes luodinnopeudella laitaa pitkin maalin taakse, jossa tyylikäs kiepautus ookella ja kiekko vanhanaikaisella reppuun ohi hölmistyneen maalivahdin. 1-0!

2:58 1-1 Nico (1+0)

Kilpureiden maali toimi näemmä hyvin sytykkeenä Genesikselle, joka rynni heti maalin jälkeen hyökkäysalueelle höyryveturin lailla. Genesiksellä oli loistava paikka tasoittaa puntit, mutta Kilpailijoiden elävä muuri Joonan luutii kiekon pois lähes maaliviivalta kreivin aikaan! Kiekko pysyi kuitenkin tämän jälkeen vielä Kilpureiden päädyssä ja tovin kestäneen pomputtelusession jälkeen kiekon riistää itselleen Nico, joka liukuu hyvin vapaaseen tilaan ja tinttaa tarkan piiskan etukulmaan. 1-1!

FCK: saves 4, poss: 51%
GEN: saves 1, poss: 48%

Genesis oli oikeastaan koko erän hieman niskan päällä. Varsinkin Kilpailijoiden maalin jälkeen ottelun painopiste siirtyi kotijoukkueen puolustusalueelle. Hieman terävämmällä viimeistelyllä ja ehkä ripauksella onnea Genesis voisi poistua tauolle johdolla. Erityismaininta myös Kilpailijoiden puolustajille hyvästä duunista alakerrassa!

***3 erä:

2:30 2-1 Todd (2+0), Lius (0+2)

Lius pelaa hyvin sivuun Toddille, jolle siunaantuu hyvä vetopaikka. Laukaus painuu kuitenkin litratolkulla ohi maalin, mutta energinen Todd ei anna periksi! Todd hakee vielä maalin takaa oman vetonsa ja laittaa kuin identtisesti avausmaalistaan kiekon ookkekieppien jälkeen oldtimerilla sisään! Tässä osumassa olisi kyllä Genejen alakerta voinut olla hiukan terävämpikin. 2-1!

GAME OVER!

FCK: saves 2, poss: 46%
GEN: saves 1, poss: 54%

Kilpailijat kokosivat hyvin itsensä toisen erän mylläkän jälkeen. Kiekot löysivät tiensä hyvin omille ja peliäkin saatiin pelattua Genesiksen päätyyn hyvin. Genesis yritti vielä tasoitusta puoli minuuttia ennen loppua ilman maalivahtia, mutta uhrautuva Kilpuriryhmä teki maalinteon todella vaikeaksi. Toddin kaksi vanhanaikaisosumaa riittivät tällä kertaa Kilpailijoille voittoon.

Hyvä ja viihdyttävä pleijarimatsi! Annan vielä loppuun studion raadin eli meikäläisen valitsemat kolme tähteä.

***: Joonan - Kaveri luuti alakerrassa vahvana kuin kallio ja pelasti monta loistavaa tilannetta! Piti Kilpailijoita pystyssä toisessa erässä, kun sitä eniten tarvittiin.

**: Todd - Viimeisteli tappavalla prosentilla oikeastaan ainoista paikoistaan. Moni kaveri ei olisi noita vanhareita naulannut! Antoi myös muutaman hyvän lätyn ja puolusti lopussa muiden joukkuelaistensa kanssa uhrautuvasti.

*: Snyder - Aiheutti hampin kanssa varsinkin toisessa erässä vastustajalle päänvaivaa hyvillä hyökkäyspään ratkaisuillaan. Hakeutui hyvin paikkoihin, sekä petasi niitä niinikään itselleen. Se viimeinen silaus, eli viimeistely ei vaan tällä kertaa ottanut onnistuakseen.
Tuomari: koksu
Lisätty: 06.12.2009 23:46