Mensa Club FinlandMensa Club Finland - Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 3-1

JoBBe 1+0=1
messias 0+0=0
niq 0+0=0
Pavelski 0+1=1

Alkamassa Bensa Clubin ja Helsingin Jokereiden ENSIMMÄINEN taistelu kohti Kiekkoliigan armottominta sarjatasoa, itse LIIGAA!!
Tuomarin veikkaus ottelusta on 3-1. Saa nähdä kuinka käy!

Samila, auria, Hai, Letti
Faceless, JoBBe, Rubi, stbk

LETS FUCK!!

***1 ERÄ***

02.34 1-0 Hai 1+0 Letti 0+1 Samila (xD) 0+1 - Letti päästetään helposti laukomaan b-pisteeltä, mutta kaikkien yllätykseksi
kiekko kolahtaa Hisekin Pallaksiin, mutta Hai huiGan pelisilmän omaavana on luikerrellut takomaan riparin sisään!!

Erä oli aika sekavaa peliä. Jokereilla muutama paikka mistä olisi pitäny saada kiekko reppuu, mutta tais sen verran jännittää,
ettei kiekkoa maaliin asti saatu. Mensa pelasi muutamia hasardeja (Samila) lukuunottamatta hyvää kiekkoa ja teki maalin oikeastaan
ainoasta kunnon paikasta.

***2 ERÄ***

00:37 Letti 1+1 Samila 0+2 Hai 1+1 - Kiekko Jokeri päädyssä ja kiekko ajautuu Letille, joka pujottelee kuin Anja Pärsson Jokeri puolustuksen
välistä ja NAULAA Mensat johtoon.

01:36 Hai 2+1 - Hai saa kiekon hyökkäys sinisellä ja pääsee täräyttämään b-pisteeltä ja tuloksena Ylähörni... Mikä ei ainakaan tuomaria yllättänyt.
Samilalle ei tullut onneksi pistettä tähän maaliin.. Tilanne 3-0!

03:32 JoBBe 1+0 stbk 0+1 - stbk kuljettaa kiekon Mensa alueelle, odottaa että JoBBe nousee toisesta_aallosta mukaan antaa kiekon JoBelle, joka täräyttää
tilanteeksi 3-1!

Erässä tehtiin 3 maalia. Mensojen määrätessä pääosin erän tahdin. Samila on rääkännyt alamaisensa armottomaan pleijari vireeseen!! Samila oli erässä kyllä
selvästi joukkueensa heikoinlenkki! 3-1 tilanteessa lähdetään viimeiseen erään! Saako Mensa pidettyä johtonsa on kuuma kysymys katsomossa!!?!?

***3 ERÄ***

EI maaleja.

3 erä meni pelaillessa, Mensa puolusti hyvin viimeisen erän (Samila oli vaihdossa) ja pitivät näin johtonsa. Tuliko käsky Hailta? Jos tuli nousi tämän Hertsikan kunQn
arvostus taas aivan uudelle tasolle!!!!! Hyvä peli Mensalta.. Toinen vei toinen vikisi.