Vastakkain ovat Genesis, ja viimeisintä kauttaan kiekkoliigassa pelaava Ajax. Suurin kysymys lieneekin, milloin Cassidy
tilaa VIPin? Kauan kestää, ennen kuin ottelu päästään aloittamaan!

Erä 1:

Genet starttaa nelikolla Juusoh-Snyder-Nico-hercules Ajaxin nelikkoa Pulsu-Beksi-Cassidy-Tomekki vastaan.

0:14 Tomekki pääsee ampumaan, veto keskelle

0:38 Pulsu karvaa Perculesilta kiekon, ampuu, mutta viimehetkellä Nico laittaa kroppaa likoon

2:24 kiekko pomppii onnekkaasti Snyderille Ajaxin maalin eteen, ei onnistu iskemään maalia

2:51 Beckham syöttää ovelasti Tomekille, joka koittaa kuljettaa novilla sisään mutta tilanne päättyy Tomekin väkivaltaiseen käytökseen

3:38 Snyder jysäyttää b-pisteen lähettyviltä hyvästä paikasta, mutta suoraan päin molsea

3:43 Snyder neppaa Juuson puoliks läpi, juuso feilaa, jatkotilanteesta Snyder iskee maalin
***1-0 Snyder (Juusoh)

4:45 Pulsulla hyvä vetopaikka b-pisteeltä, tykki menee kuitenkin ohi maalin

5:11 Juusoh harhauttaa Ajaxin puolustuksen uuteen uskoon ja vetää, mutta molse nappaa!

5:26 Beksi vetää hyvältä paikalta päin molsea, kiekko pomppaa suoraan Tomekin lapaan joka rämpäyttää kiekon tyylikkäästi tolpan kautta tyhjiin
1-1 Tomekki (D.Beckham-Cassidy)

5:40 Pulsu syöttää Beksille loistavan vetopaikan, beksi jysäyttää kiekon suoraan syötöstä lujaa plekseihin

TUUUTÖTÖTÖTÖ, 1. erä ohi. Erässä oli molemmilla hyviä paikkoja, mutta kumpikaan joukkue ei niistä pystynyt tekemään yhtä maalia enempää. Toiseen
erään lähdetään 1-1 tasatilanteesta!

Erä 2:

1:06 Snyderin LOISTAVA SYÖTTÖ JUUSOLLE, Juuso ampuu onen tolppaan

2:24 Tomekki veivaa Genesiksen pakituksen suffelle, koittaa saada vetoa aikaiseksi mutta genesiksen pakitus onnistuu lopulta koukkaaman kiekon

3:20 Tomekki veivaa jälleen Genen pakituksen sinne takahuoneeseen, mutta veto menee aivan keskelle päin molsea

4:13 Hercules-Nico kaksikko pyörittää kulmassa, kunnes Nicon vetopassi menee keskelle aivan vapaaksi unohdetulle Snyderille joka saa ladata sydämensä kyllyydestä kiekon byyriin
***2-1 Snyder(Nico-Hercules)

4:57 Tuomari ei ole terästä, huomaa vain että Snyder (3+0)
***Snyder(hoopo)

Erä 2 ohi. Genesis sai piirun verran enemmän maalipaikkoja, vieläkään kaikkia ei käytetty hyväksi. Ajax ei tässä erässä käyttänyt yhtäkään hyvää maalipaikkaa hyödyksi, genesis
käytti 2 ja on ansaitussa johtoasemassa 3. erän alkaessa.

Erä 3:
1:26 Beckham menettää kiekon, 2vs1 tilanne, juuso kusee vedon b-pisteeltä, kiekko pomppaa Snyderille joka syöttää juusolle ja juuso iskee onesta 4-1!
***4-1 Juusoh(Snyder)

2:49 Beksi pyörii kulmassa, uskomattoman hieno vetopassi pulsulle joka iskee tyhjään maaliin!
***4-2 Pulsu (D.Beckham)

2:53 Snyder syöttää jusohin läpi, juson käsi tärrää kuitenkin liikaa ja veto päin molsea

3:30 Beckham ownaa Genesiksen pakituksen kujalle, mutta apina ei irtoa beckhamin selästä

4:20 2vs1 tilanne Genesiksellä, Juuso syöttää Snyderille, joka vetää hehtaaripyssyllä takakulmasta kilometrin ohi

5:01 Snyder laittaa limpun luukulle, jostain kiekko pomppaa Juusohille joka saa aivan rauhssa siirtää kiekon maaliin maalivahdinkin ollessa kebab-kioskilla. Johonkin katos snyderin passi :D
***5-2 Juusoh(hoopo)

5:24 Puolijumala Percules avaa Snyderin ja jusohin oneen, ja genet naatiskelee iskemällä 6-2 lukemat taululle!
***Juusoh (Snyder-Hercules)

5:46 pulsu sikailee! :(

5:57 Cassidy pelataan läpi, veto TOLPPAAN aiai

Ottelu ohi. Ajaxilla oli mahdollisuudet voittaakin ottelu, sillä paikkoja oli vaikka muille jakaa. Genesikselläkin oli, ja niistä se myöskin rankaisi. (kassi)kotkalauma saalistaa 2 pistettä,
Ajaxin jäädessä nuolemaan näppejään. Ajaxille olisi kyllä suonut paremman viimeisen kauden kliigan alaisuudessa kuin tämän.

*** Snyder - oli hyökkäyspään pirulainen. Iski maaleja hyvin.
** Juusoh - Pirteä Snyderin kanssa
* Tomekki - Ajaxin pirtein pelaaja, kahvitti pari kertaa puolustuksen kebab-pizzerialle, kuitenkin viimeistely ontui.