(maaliton)

9:40 0-1 Rolsku (Curva, Veivari)

16.30 1-1 sokrates (PoliZei, Sutenör)
17.15 1-2 Magito (Curva, Rolsku)

Ensimmäinen erä alkaa tahmeasti pelin edetessä päädystä päätyyn. Kumpikaan joukkue ei kykene murtautumaan kunnon maalintekopaikoille. Varsinkin Takapenkin tyttöjen nelikko näyttää pelaavan varsin tiiviisti.
Toisen erän puolivälissä Curva saa kuin varkain kiekon Kalman siniviivan tuntumassa ja syöttää Rolskun vasempaan laitaan nokikkain maalivahdin kanssa. Rolsku ei erehdy, vaan laukoo kiekon B-pisteen kaarelta maalin oikeaan nurkkaan. Toinen erä päättyy siis TT:n 0-1 johdossa.
3. erän alussa Kalma hakee tasoitusta, joka näkyy 2vs1 vastahyökkäyksinä omassa päässä. Niistä TT ei kuitenkaan onnistu rankaisemaan.
Erän puolivälin aikoihin Rolsku saa kiekon Kalman maalin edessä, joutuen kuitenkin ampumaan huonosta asennosta, jonka johdosta veto suuntautuu hieman ohi maalin.
16 minuutin kohdalla PoliZei napauttaa maalin eteen tulleen vetosyötön tolppaan ja peli jatkuu ilman katkoa. Vain 20 sekuntia myöhemmin PoliZei saa kiekon uudelleen, tällä kertaa hyökkäyssiniviivalla. Millintarkka autopass löytää sokrateen, joka lämää kiekon verkkoon; lähes kopio TT:n maalista.
Tytöt eivät kuitenkaan takaiskusta lannistu, vaan alle minuuttia myöhemmin Magito panee silmät kiinni ja laukoo kohti maalia, jonka edessä onkin kiitettävästi maskia, sillä veto menee kuin meneekin maaliin. Kalma yrittää vielä tasoitusta ottaen maalivahdin pois ajassa 17.32 ja saaden aloituksen hyökkäysalueelle 12 sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Aloituksessa Orr vetää pidemmän korren Curvasta, ja PoliZei pääsee ampumaan - räpylään. 4 sekuntia peliaikaa, aloituksesta tasapeli, jonka jälkeen vielä huono laukaus, mutta TT:n maalivahti koppaa kiekon helpon näköisesti.

Peli ei tarjonnut hienouksia helteestä huolimatta paikalle vaivautuneille 13 katsojalle, sillä molemmilla joukkueilla tuntui olevan paketti suhteellisen hyvin kasassa muutamaa lipsahdusta lukuunottamatta.