Tilastot

S.S.K.S.S.K. - NightmareNightmare 3-5

Tehopisteet

S.S.K.S.S.K.
FuckUp 0+1=1
Joska 2+1=3
Sekka 0+1=1
teumeri 1+1=2

NightmareNightmare
Darp 0+0=0
didi 0+0=0
Jebsu 0+4=4
SmL 4+1=5
vop 0+3=3
Väiski 1+1=2

Raportti
Täällä se on taas! Kiekkoliigaa pelataan tällä kertaa S.S.K hallissa. Vastakkain ovat S.S.K ja Nightmare! Kuka on voittaja? Kuka pelin ratkaisee? Nyt se selviää! Let's Get Ready To Rumble!

1.erä: Nightmare aloittaa hienosti hyökkäämään, eikä S.S.K:n avaukset oikein millään meinaa saavuttaa päämääräänsä. Nightmaren passipeli on ainakin näyttänyt toimivan mahtavasti, ja vetojakin on saatu, mutta ei maalia. Tälläistä peliä jatkuu, kunnes ajassa 03.44 tekee Väiski. tipzi laittaa viivalta sml:älle joka laittaa kiekon Väiskille B-pisteen tuntumaan, siitä korkea ja kova veto vasempaan yläpörsään. 0-1 Nightmarelle. Kun passipeli loistaa, niin minkä sille mahtaa. 05.34 tulee maali, kun Väiski nakkaa viivalta Jebsulle, jalkakynällä pakki ulos tilanteesta, vetopassi -> sml=maali. possit 36-63 Nightmarelle S.S.K saves: 5 Nightmare saves: 1. Nightmaren eräksi meni.

2.erä: Edelleen on Nightmare-hallintaa. 00.59 karvaa kiekon tipzi joka laittaa viereen Jebsulle, vetopassilla oneen ja 0-3 Nightmarelle. Kunnes tulee S.S.K! Ajassa 01.35 sml menettää kiekon Joskalle, joka huomaa Fioldurin maalin edessä, ja etukulma soi. 1-3. EIkä kauaakaan kun Nightmare rankaC. tipzi laittaa alakerrasta Jebsulle laitaan, siitä kiekko viereen sml:älle, lähikyniä ja maali tolpan kautta etukulmaan. 1-3 Nightmarelle. S.S.K on parantanut peliään, mutta ei niin huomattavasti, että maaleja saisi taottua oikein olan takaa, ei. Vieläkin NM:än hallinnassa. Possit 46-53 Nightmarelle, S.S.K saves: 5, NM saves: 4. Edelleen painajaispainotteinen erä.

3.erä: Ja heti erän alkuun tulee paikka sml:älle läpi! Ajassa 00.10 pistää Jebsu kiekon ohi FuckUpin sml:älle joka laittaa vuoren varmasti kiekon reppuun. 1-5 Nightmarelle. Minuutin kohdalla S.S.K:oolla jooa tolppa, ei sitä pidemmälle. Oi! S.S.K tekee ajassa 03.15 kun he saavat hyvän pyörityksen aikaan, ja Joska laittaa pienestä kulmasta kiekon häkkiin, muuta en nähnyt. Syöttäjinä FuckUp ja Sekka. Huomaa tässä että Nightmaren ote vähän laantunut, mutta 04.30 viimeistä erää 2-5 tilanteessa Nightmaren johdossa se ei Niin pelottavaa ole. Aika se vaan kuluu, kuluu ja kuluu. Vielä 4sek ennen loppua onnistuu S.S.K. Joska tekee ja Fioldur passaa. En nähnyt. SSK saves: 4 NM saves: 1 ja possit 53-46 Nightmarelle. Taas kerran painajaismainen erä.

p.s: Nightmare pisti aivan erän lopussa Darpin ja didin kentälle, jotta kaikille näkyy että hekin ovat pelanneet. =)

Palkintopalli:

*** sml
** tipzi
* Joska

Smite kiittää ja kuittaa.
Tietoja
Tuomari: Smite
Lisätty: 12.09.2009 23:17

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.