Tilastot

Kouvola Sabres - Nightmare 2-0

Tehopisteet

Kouvola Sabres
Jolli 0+0=0
pitsu 0+2=2
Tenkrat 1+0=1
Väiski 1+0=1

Nightmare
Björn 0+0=0
Darp 0+0=0
Jebsu 0+0=0
Naappi 0+0=0
SmL 0+0=0

Raportti
1/3

1min - Sabres lähtee hakemaan heti paikkaa. Pitsu laukoo, mutta ei uppoo. NM nousee heti perään kokeilemaan onneaan, mutta tulosta ei synny.
2min - Väiski pääsee laukomaan! Kiekko jää maalin eteen ja Tenkrat juoksee irtokiekkoon, mutta ei naappi kerkee eka kiekkoon.
3min - Sabres myllyttää, mutta paikkoja ei synny...
4min - sml riistää ja nostaa kiekon heti ylös, mutta ei maalinteko paikkoja... Sabres pääsee NM:n puollustualueelle. Veto s.viivalta, mutta ei mee... Pitsu nousee ja laukooo, mutta haske torjuu.

***4:10 1-0 by Tenkrat (1+0) pitsu (0+1) ::NM:n pakit kusee kiekon ja pienestä nurkasta kiekko sisään!

6min - Jebsu oli vähällä päästä läpi, mutta ei aavistanut kiekon menevän Jollin läpi... sml veivaa Väiskii ja Tenkuu laidassa kunnes menettää kiekon.

----------
***Kouvola saves:1
***Nightmare saves:3

Poss:49%-50%
----------

2/3
1min - Kiekon hakkaamista
2min - -||-
3min - Tenkrat heittää laidasta kiekon keskelle Väiskille. Väiski yrittää vetää, mutta pitsu kerkee maalivahdin alueelle.
4min - Kouvola pelaa uskomattoman varmaa keskialueen peliä. Nightmare ei pääse millään hyökkäysalueelle. Sabres hakee hyökkäykset alhaalta varovasti ja tukkii samalla keskialueen. NM saa lopulta kiekon sabresin alueelle, mutta kiekko lipuaa keskialueen ulkopuolelle.
5min - sml menettää omalla s.viivalla

***4:16 2-0 by Väiski (1+0) pitsu (0+2) ::Pitsu saa kiekon ja antaa poikittais passin väiskille joka vetää nätisti etunurkkaan.

----------
***Kouvola saves:0
***Nightmare saves:1

Poss:63%-36%
----------

3/3
(Darp palaa kentälle - Björn menee vaihtoon, eli 3:lla höökillä NM myllyttää vipan erän.)

1min - NM pääsee heti ottelun viimeisen erän alkuun hyökkäämään, mutta menettää nopeasti ja Väiski pääsee nousemaan, mutta ei saa kunnollista tilannetta aikaiseksi.
2min - Sabres saa keskialueen suljettua... Lopulta Jebsu murtaa keskialueen sumpun ja pääsee hyökkäysalueelle hakemaan tasoitavia maaleja.
3min - KS:n puollustus on tiivis ja NM:n miehet ei löydä tilaa hakemaan laukaisupaikkaa... KS tyytyy heittämään vaan kiekkoa päätyyn.
4min - Pitsu nousee laidasta ja passaa kiekon toiseen aaltoon tenQ:lle. Tenku laukoo kohti etunurkkaa, mutta ei se mee. pitsu yrittää viellä iskeä irtokiekkoa sisään, muttei osu.
5min - Jebsu yrittää väkisin päästä maalille, mutta ei pääse... sml on hasken alueella... Tenkrat nostaa kiekon ylös, veivailee hetken ja passaa laitaan pitsulle. Pitsu laukoo, mutta ei saa maalia liian pienestä kulmasta sisään.
6min - sml menettää kiekon omassa päässä ja pitsu saa kiekon. Passaa tenkratille, mutta ei ihan onnaa. Heti perään Jebsu on veivaamassa kiekkoa maalille, mutta ei onnaa.
6min - NM:n pelaajat näyttää luovuttavan. Pelaajat kiittelee pelistä. Ottelu on OHI! Kiitoksia kaudesta...

----------
***Nightmare saves:3
***Kouvola saves:3

Poss:48%-51%
----------


***Jolli
**Tenkrat
*Väiski
Tietoja
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 05.08.2009 22:49

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.