Darp 1+1=2
Jebsu 1+1=2
Naappi 1+0=1

1. erä:
1-0 by Väiski (1+0) Tenkrat (0+1) - Tenki kikkailee laidassa ja syöttää maalin eteen Väiskille, joka heittää kiekon häkkiin.
2-0 by Tenkrat (1+1) Väiski (1+1) pitsu (0+1) - Pienen syöttökuvion päätteeksi Tenki iskee melko kaukaa etukulmaan.
3-0 by pitsu (1+1) Väiski (1+2) - pitsu niittaa etukulmaan.

Sabres saves: 2 poss: 60%
NM saves: 5 poss: 39%

Kouvolan lähes täydellistä dominointia. Nightmaren ainoa paikka Darpilla puolittaisesta läpäristä.

2. erä:
0.45 Jebsu pistää Darpille maalin eteen, muttei Darp saa laitettua kiekkoa häkkiin.
1.20 Tenki vetää tolppaan
1.35 -> 4.00 Lag
5.40 Tenki taas vetää tolppaan ja pitsu saa melkein riparin sisään.

Kouvola saves: 2 poss: 61%
NM Saves: 0 poss: 38%

2. erä meni suurimmaksi osaksi pitkää heittäessä, mutta Kouvolalla taisi paremmat paikat taas olla.

3. erä:
3-1 by Darp (1+0) - NM saa jonkun näköisen 3vs1-tilanteen ja Jebsu sen taisi maaliin lopulta kuljettaa, mutta kiekko merkkasi Darpille.
2.15 Jebsu vetää p-pisteen kohalta hyvän vedon, mutta KS-vahti hoitaa.
3-2 by Jebsu (1+0) - Ensin Naappi vetää tolppaan ja hieman myöhemmin Jebsu heittää tyhjiin Darpin peittäessä maalivahdin näkyvyyden.
4.38 Darp vetää p-pisteen tuntumasta mokelle.
5.40 Jebsu tykittää suoraan kohti yläbyyriä, mutta KS-vahti venyy haamutorjuntaan.

Kouvola saves: 3 poss: 60%
NM Saves: 2 poss: 40%

Nightmarella selvästi paremmat paikat ja saivatkin kaksi sisään.

Ottelussa pelataan 2.30 minuutin pituinen jatkoerä, koska 2. erässä lagailitiin suurin piirtein sen verran.

2.30 min jatkoerä:
3-3 by Naappi (1+0) Jebsu (1+1) Darp (1+1) - Siniviivalta Naappi heittää etukulmaan.
Erän lopulla Jebsu pääsee vielä vetämään etukulmaan, mutta KS-vahti hoitaa jälleen.

JATKOAIKA:
4-3 by Väiski (2+2) pitsu (1+2) - Kiekko pyörii Nightmaren maalin edustalla ja Väiski saa rämpytettyä pienehköllä munkilla kiekon sisään.

*** Väiski - Mukana kaikissa KS:n maaleissa + voittomaali.
** Tenkrat - Oli tutusti vastuussa KS:n pelinrakennuksesta ja maalinteosta.