Darp 0+0=0
Jebsu 0+3=3
Naappi 1+1=2
SmL 4+1=5

Kolmas ottelu Pelijengin ja Nighmaren välillä alkamassa. Tilanne on kutkuttavasti 1-1 ja molemmat pelit ovat päättyneet vasta jatkoerissä. Tasaista on odotettavissa tälläkin kertaa, ja suurempia muutoksia kokoonpanoihinkaan tuskin on tulossa. Vai joko tällä kertaa toinen ottaa yliotteen? Tänään on myös viimeinen pelipäivä, joten voitto tästä pelistä saattaa siivittää samoilla vauhdeilla jatkoon asti.

*** PERIOD 1/3 STARTING

04:54 1-0 by Justi (1+0) Arto (0+1) lasse89 (0+1) Arto ensin ite möhlii tyhjsitä ohi, mutta PJ saa pidettyä kiekon omillaan. Pieni pyöritys ja neppi maalille, jossa kiekon paras 1994-syntynyt pelaaja on hereillä. Kiekko tyhjiin ja PJ johtoon.

Kuten arvata saattoi, tasaista vääntöä ja epätoivoisia kaukovetoja. PJ aavistuksen niskan päällä.

*** PERIOD 1/3 OVER, score: Pelijengi 1 - 0 Nightmare
*** Pelijengi saves: 1, poss: 53%
*** Nightmare saves: 3, poss: 46%

*** PERIOD 2/3 STARTING

2 pelaajavaihtoa: Arto - PWNAGEr ja Darp - sml

06:29 2-0 by Justi (2+0) PWNAGEr (0+1) lasse89 (0+2) Justi jälleen hereillä maalin edustalla, näpynäpy ja kiekko sisään.

06:40 2-1 by sml (1+0) sml nousee röyhkeästi maalille ja lämää Kiprusoffin silmien edestä kavennuksen.

09:52 3-1 by Justi (3+0) PWNAGEr (0+2) lasse89 (0+3) Hyvin rakenneltu hyökkäys, joka päättyy Nagen antamaan manuaalipassiin Justille b-pisteiden väliin. Justi kiskasee viuhuvan lämärin takakulmaan ja hattutemppu on valmis. Jäitä, missä jäitä?

Erä olikin jo selvästi avonaisempaa ja tilanteita oli molemmilla joukkueilla. PJ jatkoi vahvempana osapuolena. Erän lopussa vielä koksu möhlii Jebsulle läpiajon, mutta mies ei tällä kertaa onnistu.

*** PERIOD 2/3 OVER, score: Pelijengi 3 - 1 Nightmare
*** Pelijengi saves: 3, poss: 54%
*** Nightmare saves: 3, poss: 45%

*** PERIOD 3/3 STARTING

14:38 3-2 by sml (2+0) Jebsu (0+1) Björn (0+1) Björn laukoo kovan kudin maalile kaukaa ja moke pomputtaa, PJ puolustus auttamatta myöhässä ja jebsu&sml kaksikko näpyttää kiekon sisään.

15:43 3-3 by Naappi (1+0) Jebsu (0+2) sml (2+1) PJ ollut vaikeuksissa koko erän alun ja jälleen menettää helposti. NM kiittää ja Naappi liukuu pakin paikalta maalintekoon.

16:26 3-4 by sml (3+1) Naappi (1+1) Jebsu (0+3) KOMPPANIASSA HERÄTYS!!! huutaisi luutnantti tähän väliin, NM vie peliä täysin ja sml liukuu kiekon maalille. Moke jäihin ja kiekko tyhjiin.

17:48 3-5 by sml (4+1) Björn (0+2) Björn neppaa kiekon tuurillakin läpi pääsevälle sml:lle, ja samaan aikaa PJ pullaa, helppo työ tehdä tyhjiin.

Kolmas erä totaalista NM ilotulistusta, PJ jäi aivan jalkoihin. Jokohan olisi lumpsan vuoro?

*** MATCH OVER, score: Pelijengi 3 - 5 Nightmare
*** Pelijengi saves: 4, poss: 45%
*** Nightmare saves: 3, poss: 54%

Ottelun vakuuttaja: NM:n hurja nousu kolmannessa erässä
Tuomari: Sukke
Lisätty: 30.07.2009 21:42