Fc KilpailijatFc Kilpailijat - Avellino CapellierAvellino Capellier 3-0

Hrew 0+0=0
peipi 0+0=0
Sydis 0+0=0

Ennakko:

FCK: Kilpailijat ovat aloittaneet historiansa ensimmäisen kiekkoliiga kautensa kohtuu hyvin. Seitsemästä ottelusta kilpailijat ovat lähteneet voittajana neljä kertaa. Matkalla on kaatunut jo Pelijengi, Ajax, Kauhava sekä Sinappikone. Kilpailijoita vahvempia aikasemmissa otteluissa ovat olleet Kouvola, Lihapullat sekä viime kauden
pronssi mitallisti Nightmare. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa pullukka yhdellätoista pisteellään (6+5). pullukka on koko sarjan pörssissä sijalla 3., kun Jebsu sekä Bailey jakavat kärki paikan 12.tehopisteellään.

AVE: Heti alkuun pitää mainita, että AVE kärsii parin tärkeän pelaajan pelirangaistuksista. Joukkueen kaksi hyökkääjää Sean ja Weza ovat poissa parista ottelusta. Kahdella alemmalla pakilla sekä yhdellä yp:llä ja peipillä pitäis pärjätä. Voi olla, että onnistuu voi olla, että ei. Joukkueen paras pistemies on peipi 10:llä tehopisteellään ja hän pitää liigan pistepörssissä sijaa 4.

1/3
1min TULIN DUMAAMAAN KU MAALI SYNTY!

***0:37 1-0 Dalla16 (juz)

2min peipi antaa keskelle Doffille, joka vetää tulisesti nurkkaan, mut haske o ees. Kiekko pysyy kuitenkin Aveilla. peipi pääsee yrittämään ratkaisua itse vetämällä kulmaan, mut veto osuu amariin josta kiekko kimpoaa viellä davidofffille.

3min kilpurit riistää ja nostaa hyökkäyksen. pullukka antaa maalin edes poikittais syötön juzille, mut juz ei pääse kiekkoon. juz - pullukka - dalla16 yhdistelmä toimii ja Dalla pääsee koittamaan vetoaan, mut veto osuu muuriin nimeltä Hrew.

4min Kilpurit pyörrittää peliä edelleen italiaanojen päädyssä. Sydis pääsee riistämään, mutta ei saa avattua avejen hyökkäystä kunnolla ja näin kilpailijat saa jatkaa pyöritystä.

5min juz pääsee puolittain läpi, mutta davidoff saa karkulaisen kiinni ja juz menettää kiekon. peipi puolestaan menettää kiekon kulmassa ja pullukka saa onnen kantamoisel kiken lapaan ja laukoo tolppaan.

6min pullukka maalin takana. Passi Dallalle viivan lähettyville, pas pullukalle, pas juzille ja juz antaa Dallalle joka vetä tulisesti kohti maalia, mutta kiekko kimpoaa doffin kautta juz:lle, joka yrittää viellä laukoa.

***FCK saves:4, poss:51%
***AVE saves:3, poss:48%

2/3

1min peipi saa heti erän alkuun paikan vetää, mutta huikee veto kolahtaa amariin. peipi saa viellä toisen paikan melkeen heti perään, mutta noin huonosta kulmasta edäs peipi ei saa kunnon vetoa aikaseksi.

2min FCK:lla vaikeuksia päästä aven puollustusalueelle. Monen yrityksen jälkeen he onnistuvat, mutta hyökkäys ei kestä kauaa, sillä hrew peittää hyvin vetopaikan ja saa riistettyä kiekon omilleen.

3min Molemmat joukkueet yrittävät avata kunnon hyökkäyksen, mutta ei oikeastaan pääse siniviivaa pidemmälle. Lopulta ave onnistuu siinä ja peipi vetää, mutta veto menee useita metrejä ohi maalin.

4min FCK riistää ja avaa hyökkäyksen. pullukka yrittää antaa kulmasta vetopassia maalille, mut passi kolahtaa tolppaan. pullukka jälleen kiekossa, mutta tällä kertaa hänen matka pysähtyy kolmen italialaisen puristuksiin.

5min sydis nostaa kiekon hyökkäys alueella. Jättää kiekon s.viivalla venaavalle Davidoffille joka antaa zipin maalille. amari korjaa irtokiekon ja avaa nopeasti pullukalle ylös. pullukka saa vetopaikan aikaseksi hetken ownaamisen jälkeen, mutta veto ei ole erikoinen.

6min HREW VETÄÄ tulisesti siniviivalta. Maalilla davidoff tekee hyvää maskia ja kiekko oli vähällä upota maaliin. Uusi yritys avelta. Doffi menettää antamalla harhasyötön juzille. juz pelaa pullukalle paikan, mut pullukan veto
on helppo ja haske torjuu.

***FCK saves:1, poss:51%
***AVE saves:4, poss:48%

3/3
1min Ave alottaa heti tasotus maalin metsästämisen nostamalla karvausta. Davidoff saa paikan vetää. Tarkka kuti kulmaan, mutta hasekin räpylä heilahti mallikkaasti ja kilpureiden johto pysyy.

2min juz meinas veivata ittensä melkeen läpi, mut tilanne päätyy paitsioon. Dalla yrittää antaa laidasta maalin kulmalle juz:lle, mutta
veto passi kuihtuu Sydikseen.

3min Avellino yrittää nostaa nopeasti hyökkäyksen, että saisi tasoitettua ottelun. Kiekko pomppii nyt häjysti pariin otteeseen
peipillä ja amari saa korjattua pariin kertaan kiekon 1vs1 tilanteessa laidassa. Sydis pitää kiekkoa kaukana maalista, tähtää ja ampuu!!! mut haske torjuu.

4min Amari nostaa nopeesti hyökkäyksen. juz vs Hrew, HREW vie!

*** 3:25 2-0 by pullukka ::kiekko tais tulla vähän tuurilla maalin edustalla lymyävälle pulleelle joka laukoo tarkasti kulmaan.

5min Avellino ei luovuta vaan nostaa nopeasti uutta hyökkäystä.Kiekko päätyy lopulta aven päätyyn ja pullukalla sekä juzilla on unelma
paikka pistää kiekko tyhjästä kulmasta sisään, mut Hrew pelastaa joukkueensa.

6min viimeinen minuutti menos. peipi nousee keskeltä ja vetäääääää mut ohi menee. Dalla saa nopeasti kiekon ylös ja saa paikan vetää p-pisteelt. veto menee pari millii ohi.

***5:48 3-0 by pullukka (Dalla16 - amari) ::Dalla16 yrittää antaa passia ja pullukka saa sen vaikka pari aven pelaajaa on rinnassa kiinni. Hassu kuti mut se menee maaliin ja ottelu on 3-0.

***FCK saves:3, poss:47%
***AVE saves:2, poss:52%