Europe voitti hetki sitten ensimmäisen ottelun. Voitot näin 1-0 Europelle.

***Erä 1***

04.36 1-0 Larionov(Desed) - kiekon riistosta 2v1 ja tarkka kuti takanurkkaan

Saves: 3-2
Poss: 49-50

Kiiskit hallitsi erää aika selvästi ja loi paremmat tekopaikat. Europe tosin puolusti hyvin eikä montaa vaarallista paikkaa syntynyt. Europella oikeastaan vain yksi paikka ja siinäkin sul0 ehti rynnätä kiekon eteen. Kiiskien peli meni välillä ehkä vähän pyörimiseksi.

***Erä 2***

07.09 2-0 Larionov(Desed-lius)

07.39 3-0 Larionov - Desedin rannari menee päätyseiniin ja larionov käy ottamas irtokiekon ja pistää vanhanaikasen keskelle maalia maalivahdin nukkuessa toisella tolpalla.

08.09 4-0 Sul0(Lius) - Vaikutti tarkalta kudilta

08.32 4-1 Staf

11.34 5-1 Sul0(Larionov) - Painava pommi etukulmaan.

Saves: 3-4
Poss: 48-51

Erän alkua saatiin odotella aika kauan kun kaikki halusivat idlailla vuorotellen. Erän sitten alettua alkoikin aikamoinen ilotulitus. Pari maali meni ohi mutta elämä on julmaa. Tällä kertaa kiiskit käyttivät paikat hyväkseen tehokkaasti. Europelle ei montaa paikkaa enempää siunaantunut, yhtä vaarallista hieno syöttökuviota lukuunottamatta. Aika selvästi erä meni kiiskeille.

*** Erä 3***

14.37 5-2 Hene(Endure-Staf) - Kiekko ajautuu maaliviivalle, josta Hene saa sen vihdoin törkäyttyä sisään.

Saves: 5-4
Poss: 51-48

Tasainen erä. Europe sai luotua parempia paikkoja kuin aikaisemmin, mutta kiiskien puolustus hoiti suurimman osan. Kiiskit oli ottelussa selvästi parempia ja ansaitsivat voittonsa. Otteluvoitot nyt siis 1-1, jos ette osaa katsoa tilastoista.
Tuomari: AskAoKone
Lisätty: 25.03.2009 23:36