Pohjolan LeijonatPohjolan Leijonat - NightmareNightmare 2-4

Darp 1+1=2
Jebsu 2+2=4
Naappi 1+0=1
Vela 0+1=1

0:07 1-0 sml ; sml nappaa harhasyötön pisteiden välissä ja paukauttaa kiekon reppuun sen enempiä miettimättä. Hurja alku Leijonille.

PL saves: 1 poss: 49
NM saves: 5 poss: 50

Lukemista huolimatta ehkä aavistuksen Nightmaren erä. Molemmilla paikat lisämaaleihin ja samulin maali tuskin jää ottelun ainokaiseksi.

0:23 1-1 Naappi (Jebsu) ; Naapille paikka hiukan pieneen kulmaan mutta tarkka veto takayläkulmaan yllättää leijonavahdin.
3:07 1-2 Jebsu ; Jebsu vääntää itsensä väkisin vetopaikkaan ja laukoo ohi maskatun maalivahdin.
4:27 2-2 sml ; peipi passaa samulille puolittaisen läpiajon ja puolustajan esteilyistä huolimatta tämä mailavirtuoosi taiteilee kiekon maaliin.
5:08 2-3 Jebsu (Darp) ; Jebsu haastaa pakin, pääsee vetopaikkaan ja veto liruu torjunnasta alakulmaan.

PL saves: 3 poss: 56
NM saves: 1 poss: 43

NM ottaa peliä hiukan haltuun, mutta Leijonat pysyttelee silti mukana kyydissä.

2:17 2-4 Darp (Jebsu, Resolute) ; Jebsu vapauttaa Darpin puolittaiseen läpiajoon ja lopputuloksen arvaa Konttaajakin.

PL saves: 1 poss: 54
NM saves: 1 poss: 45

Tasainen erä. Leijonat eivät saa missään vaiheessa kunnon kirivaihdetta silmään joten tämän parin ensimmäisen voiton nappaa ansaitusti Nightmare.

*** Jebsu ; Oli tänään yksinkertaisesti liikaa leijonapuolustukselle.
** sml ; Piti loistavalla viimeistelyllään Leijonat mukana pelissä.