D.Beckham
Letti
Madonna46
Kesis

Otteluennakkoa: Ajax lähtee otteluun pudotuspeliviivan alapuolelta, kun taas Pelijengin pleijaripaikka näyttää olevan hyvin hanskassa.

00:55 Pelijengin pelaajan raju veto siniviivan jälkeen, jonka mokke vaivoin torjuu
03:05 puolittainen tilanne Madonnalle, mutta mokke torjuu suht helposti

Ottelunkulkua: Melko tasaista peliä, mikä on luettavissa tilastoistakin. Peli oli suurimmaksi osaksi keskialueen tukkimista, eikä kumpikaan saanut pitkäaikaisia painostusjaksoja toisen päätyyn eikä selkeitä maalintekotilanteita.

P moken torjunnat: 2, hallinta 38%
A moken torjunnat: 4, hallinta 61%

02:05 Arto ampuu maskin takaa viivan tuntumasta, mutta mokke näkee
04:30 lähes nollakulmasta tulleen Beckhamin heppoisen vedon mokke sylkee melkein eteensä ja siitä on syntyä pelin paras maalintekopaikka Ajaxille
05:20 Cassidy käy murjomassa Pelijengin mokkea

Ottelunkulkua: Aika tasaisen harmaata peliä - vähän kuin taivas tänään. Ei edelleenkään vaarallisia tilanteita kumpaankaan päätyyn, moket ovat päässeet helpolla. Keskialueen tukkiminen on selkeästi päivän sana tänään.

P moken torjunnat: 4, hallinta 45%
A moken torjunnat: 2, hallinta 54%

00:10 heti alkuun vaarallinen Beckhamin veto
00:23 1-0! lasse89 räjäyttää pankin etukulmaan suunnatulla vedolla - lasse89 (PWANEGEr)
00:55 Letin vaarallinen zippi maalille, mutta mokke haparoiden saa otettua
01:10 lasse89 läpi Arton avauksesta, mutta ei mene tällä kertaa
02:15 PWNAGEr:n avopaikka lähes parhaalta maalintekosektorilta lasse89:n syötöstä, mutta Ajaxin mokke venyttää
03:20 Ajax aloittaa sulkutalkoot
05:35 Ajax pullaa

Ottelunkulkua: 3. erässä paikkoja tulikin sitten kahden ensimmäisen erän edestä ja ratkaiseva maalikin nähtiin heti erän alkuun lasse89:n tekemänä

P moken torjunnat: 5, hallinta 49%
A moken torjunnat 4, hallinta 50%

Ottelun analyysi: Molemmat joukkueet puolustivat keskialuetta erinomaisesti, joten paikat jäivät vähiin viimeistä erää lukuunottamatta. Lasse89 onnistui tekemään kahdesta loistavasta paikastaan yhden maalin, joka lopulta ratkaisi pelin.

*** lasse89 - Ratkaisi maalillaan erittäin tasaisen pelin joukkueensa eduksi ja hänen syötöstään olisi Pelijengi voinut tehdä toisenkin maalin.

** Arto - Tasaisen varmaa puolustamista ja hyökkäysten käynnistämistä Pelijengin puolustuksessa. Yhdestä avauksesta lasse89 pääsikin läpi.

* Cassidy - Yksilönä melko näkymättömissä ottelun aikana, mutta oli tärkeässä osassa Pelijengin hyökkäysten tukahduttamisessa keskialueella.

Tuomari: Juha_84