PelijengiPelijengi - Darra OYDarra OY 3-2

santoz 0+0=0
Welbert 1+0=1
Xirean 0+0=0

Ennakko:
PJ:Sarjataulukon 6. Kova kokoonpano. Parhaimmat pistenikkarit löytyy taulukosta sijalta 9. ja 10.
Darra: Kausi alkanut surkeasti. 11ottelua ja vain 1 voitto kovasta kokoonpanosta huolimatta.

***VEIKKAUS:
PJ vie 2-1

-1.ERÄ---
1min PWNAGEr laukoo kaukaa ja hasekki hyppää kudin tieltä sivuun. Lopulta Santoz pääsee kiekon eteen.
3min Welbert pyöräyttelee parit ympyrät ja PJ:n pelaajisto menee kahville.
3.5min Welbert saa kiekon maalin edustalla ja laukoo, mutta huti menee.
***5:05 1-0 by Arto ::Arto seilaa kiekon kanssa kaikkien ohi ja matka päättyy maaliin.
***5:42 1-1 by Darkki ::Darkki veivaa kiekon eka itsensä taakse ja sitten vetää. Haske on hukas.

-----------------------------
***PJ: saves:2,poss:52%
***DARRA: saves:3,poss:47%
Erästä:
Tasaista vääntöä molemmin puolin. Pari hyvää paikkaa ja vaarallisimmat paikat meni sisään. Arton purjehtiminen Darran puollustuksen läpi oli nätti, mutta huhut kertoo, että se oli munkki.

-2.ERÄ---
***5:37 1-2 by Welbert ::Darkki vetää ja Welbert on rämpyttämässä maalilla reboundin sisään.

***PJ: saves:2,poss:48%
***Darra: saves:3,poss:51%
Erästä:
Tasaista vääntöä jälleen. PJ sai pari kertaa myllyn aikaseksi, mutta kunnon paikkaa ei tullut. Darra rakensi alhaalta omat hyökkäykset, mutta maalia lukuunottamatta ei hekään saaneet paikkoja.

-3.ERÄ---
***0:37 2-2 by Arto ::PJ saa heti kiekon Darran päätyyn ja Arto pääsee tekemään vanhan.
1min Justille pelattiin kaks vetopaikkaa ja molemmista veto meni ohi.
1.5min Santoz vetää hyvin viivalta maalille, jossa Xirean on maskimiehenä.
***4:30 3-2 by PWNAGEr::PWNA vetää haske torjuu, mut pwna saa irtokiekon ja vetää uusiks, mutta tällä kertaa tyhjiin.

***PJ: saves:2,poss:45%
***Darra: saves:3,poss:54%
Erästä:
Sitä samaa mitä aikaisemmatkin. Koko erä mentiin päästä päähän. Vaarallisia paikkoja ei ollut noiden maalien lisäksi. Justilla oli erän alussa pari ihan hyvää paikkaa.