Miesten keskenMiesten kesken - Voodoo PeopleVoodoo People 3-1

Eyemou 1+0=1
manala 0+0=0
Shefki 0+0=0

Ennakko:
-MK:Kauden suurin yllättäjä. Sarjataulukon 1. ja kokoonpanosta löytyy pistepörssin kärkeä. Vanhat papat Sephi ja Preda on elämänsä kunnossa ja tehoja on tullut huikeeseen tahtiin.

-VP:Sarjataulukon 13. 10:llä pelillään. Vain 3 tappiota. Kokoonpanosta löytyy vanhoja legendoja kuten mm.Shefki...

***VEIKKAUS:
Miehet taitaa viedä tämänkin pelin... 2-1

-1.ERÄ---
2.5min VP:lla mylly käynnissä
3min Bisc antaa vetopassin maalille, mutta Shfki ei saa pienessä tilassa kiekkoa haltuun.
3.5min myllyt jatkuu
5min Preda rynnii maalille ja yrittää pistää veivillä tolpan juuresta limpun sisään.
5.5min Shfki oman maalin takana kiekon kanssa, Sephi riistää ja passaa Predalle maalin edustalle joka vetää päin molkea.

-----------------------------
***MK: saves:1,poss:39%%
***VP: saves:2,poss:60%
Erästä:
Alku oli tasaista ja MK sai hyviä paikkoja, mutta VP otti 2min jälkeen hallinnan. Voodoo myllytti hienosti lopun erän. MK sai pari hyvää riistoa ja pisti nopeita vasta hyökkäyksiä pystyyn. Kiekollisesti VP:n erä, mutta tilanden valossa aika tasaista.

-2.ERÄ---
30s shfki yrittää vanhista
***1.24 1-0 by Preda (Kashmir)::Kashmir rynnii VP:n maalille jossa on ruuhkaa. Lopulta Preda löytää itsensä kiekon kanssa ja kävelee sen kanssa maaliin.
***1.33 2-0 by Saarinen (Sephirot - Preda)::Sephi passaa poikittain Sarkulle joka iskee suoraan passista pizzan uuniin.
4min Kashmir antaa maalille vetopassin, mutta Preda nuq.
4.5min Sitten toisessa päässä tapahtuu... shfki ja Bisc on maalilla rynkyttämässä kiekkoa sisään, mutta haske nappaa sen.
5.3min shfki - Bisc - Eyemou ja sit pamahtaa kova veto maalille, mutta haske torjuu.

***MK: saves:4,poss:47%
***VP: saves:0,poss:52%
Erästä:
Tasainen erä. MK sai alussa kahesti kiekon maalia päin ja molemmilla kerroilla se meni sisään asti. VP sai pari vaarallistakin paikkaa, mutta ihan maalin tekoon ei vp:n miehet kyennyt.

-3.ERÄ---
***0:44 2-1 by Eyemou ::Alotus voitto MK:n päädyssä... Vähän eteen ja sit kikka kolmonen ja veto maaliin.
5min Eyemou yrittää vetopassilla tavoittaa maalinkulmalla idlaavaa Shfkiä, mutta MK:n pakki ehtii väliin.
***5:38 3-1 by Sephirot ::Saarinen avaa Sephin 1v1 tilanteeseen. Sephi harhauttaa manalaa ja vetää kulmalta toiseen kulmaan.

***MK: saves:2,poss:46%
***VP: saves:1,poss:53%
Erästä:
Tasasta... Molemmissa päissä mentiin koko ajan. Ei mitään huippu vaarallisia paikkoja maalipaikkoja lukuunottamatta. KTS gg.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 22.02.2009 21:46