S.S.K.S.S.K. - Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics 2-2

Neeppa 0+1=1
Shabe 1+0=1
Teisa 0+1=1

<b>1. erä</b>

00:41 1-0 Scott (Pönssi , hari) - hari avaa pitkällä laitaan Pönssille, joka luistelee keskelle päin ja syöttää b-pisteelle Scotille. Scotilta jäätävä viimeistely takakulmaan.

00:57 2-0 N-co (hari) - Kirjotin edellistä. Kuitenkin murskaava alku Siperian Sissikiekolta.

5:47 2-1 Shabe (Neeppa , Teisa) - Neeppa löytää SSK-puolustuksen keskeltä aukon ja avaa Shaben läpiajoon, jonka Shabe viimeistelee varmasti.

<b>3. erä</b>

3:33 2-2 Gaizka - Gaizkalle tarjotaan takatolpalle loistava syöttö. Gaizka kiittää syömällä syöttöpisteen.

Hallinta: 52% - 47%
Torjunnat: 4 - 3

S.S.K. aloitti ensimmäisen erän väkevästi ja siirtyi minuutissa 2-0 -johtoon. ACA sai kuitenki pelistä kiinni ja tasoitti ottelun kolmannen erän puolivälissä. Kaiken kaikkiaan tasainen peli ja molemmille joukkueille (ansaittu) piste.
Tuomari: JJokinen
Lisätty: 08.02.2009 21:07