Masta 0+0=0
peipi 1+0=1
sieni 0+1=1
SmL 0+0=0

Ottelu käynnistyy Leijonien näennäisellä hallinnalla, mutta ei mitään sen vaarallisempaa.
1.21 Dufva pääsee laukomaan keskeltä melko kaukaa, veska nappaa kiekon haltuunsa.
Kolme minuuttia täyttyy ilman vaarallisia maalipaikkoja, erittäin tarkkaa ja tasaista taistelua.
4.26 Pönssi ja Modano pääsevät 2vs1 tilanteeseen, Pönssi harhauttelee ja laukoo itse, mutta Masta hoitaa tyylikkäästi tilanteen.
5.17 Scott pääsee ampumaan b-pisteeltä, Masta blokkaa vedon jälleen, kiekko jää pyörimään Leijonien maalin eteen, mutta ei mene maaliin asti.
5.50 SML pääsee kuin varkain läpiajoon, mutta rannari suuntautuu veskan patjoihin. Tilanteessa olisi kai ollut onekin, mutta melko äkkiä se syntyi.

torjunnat 4–0 hallinta 50–49

Tasainen erä, jossa molemmilla oli yksi maukas maalipaikka.

7.00 Pönssi pääsee läpiajoon, laukaus osuu tolpan sisäpuolelle ja kimpoaa Modanolle, joka pääsee vielä koittamaan tyhjiin erittäin pienestä kulmasta, mutta pakit ehtivät häiritsemään ja kiekko osuu sivuverkkoon.
Puolet toisestakin erästä takana ja kuparinen on vielä kummaltakin rikkomatta.
9.05 Sissit painostaa ja tilanne pelataan Scotille, joka on vapaana b-pisteellä, veto kuitenkin karvan verran ohi maalin.
11.21 Modanolle pelataan paikka, mutta veto b-pisteen kaarelta osuu sivuverkkoon.
11.31 sieni heittää lätyn maalille, mutta Masta ei saa kiekko irti lavasta ja ohjattua sitä tyhjiin.

torjunnat 1–3 hallinta 50–49

Sissien erä, pääsääntöisesti painopiste oli Leijonien päädyssä lähes koko erän ajan.

12.43 sieni pääsee ampumaan keskeltä, mutta veska torjuu.
14.31 Pönssi ja Modano pääsevät jälleen 2vs1 tilanteeseen, Pönssi laukoo ja sivuverkko heilahtaa.
Kolmaskin erä ylittää jo puolen välin ja tiukasti mennään maalittomissa tasalukemissa.
16.44 0-1 peipi (Dufva, sieni) peipi ampuu kaukaa ja sieni tekee nätisti maskia maalille ja sinnehän se uppoaa.
17.30 Sissit ottavat veskan pois ja Sekka hyppää laatikkoon viidentenä miehenä.
17.39 1-1 Sekka (Pönssi, Modano) maalilla on maskia ja Sekalle pelataan vetopaikka, eikä mies jätä käyttämättä sitä.

torjunnat 3-1 hallinta 45–54

Sisseillä oli selkeästi enemmän vaarallisia maalipaikkoja, mutta luokaton viimeistely meinasi maksaa kaksi pistettä. Penkiltä kuitenkin löytyi ratkaisija, joka toi Sissit tasoihin.