manala 0+0=0

"Pienen" tovin odottelun jälkeen, kiekko isketään jäähän!

1.Erä
1-0 ajassa 1:18. Maalintekijänä P.Elias

4:53 Ajassa VP pääsee 2v1 hyökkäykseen Michaels päättää laukoa itse, mutta maalivahti nappaa täpärästi.

NJD saves:2, poss: 43%
VP saves:0, poss:56%

Ensimmäinen erä oli erittäin tasaista vääntöä.Molemmissa päissä pyörittiin, mutta puolustus oli edessä,lukuunottamatta P.Eliaksen vetoa.

2.Erä
1-1 ajassa 0:20 Michaels iskee tasoituksen Biscin ja Eyemoun esityöstä.

2:53 Eyemou passaa puolittaisen onen Michaelsille mutta tämä täräyttää terävän kudin tolppaan.

5:03 Michaels pujottelee puolustuksen läpi ja saa kelpo vedon aikaan,maalivahti veti jälleen pidemmän korren.

NJD saves:3, poss:47%
VP saves:3, poss:52%

VP:llä oli erässä enemmän tekopaikkoja joista saikin tasoituksen tehtyä,NJD:ltä muutama kelpo vastahyökkäys joista ei kuitenkaan lisämaaleja syntynyt.

3.Erä
1:20 NJD saa rakennettua hyvän hyökkäyksen p.elias ja aba tarajoilee Maddenin vapaaseen vetopaikkaan joka vetää täpärästi ohi maalin.

3:40 madden tarjoilee p.eliaksen yksinläpi, mutta puolustaja oli kuin gorilla selässä ja sai puskettua kiekon pois hyökkääjän hallusta viimehetkellä.

4:54 2v1 hyökkäys VP:lle ja bisc tarjoilee MIchaelsin vapaaseen vetopaikkaan joka ei erehdy, tilanne 1-2

NJD saves:9, poss:38%
VP saves:0, poss:61%

Kolmanteen ja ratkasevaan erään lähdettiin tilanteesta 1-1. Peli pyöri pääasiassa NJD:n päädyssä jonka rosentit jo kertovat, ja paikkoja oli useampaankin maaliin mutta hyökkääjän epäonni ja puolustuksen loistokkuus esti sen ettei reppu heilunut enempää. Lopussa NJD lähti hyökkäyksiin agressiivisemmin joista syntyi hyviä tilanteita, mutta vp:n puolustus pysyi kasassa loppuun asti hyvin. NJD:n puolustustakaan ei voi moittia, erittäin tasainen peli mutta tällä kertaa näin.

*** VP:n puolustus
**NJD:n puolustus