Pylle 1+0=1
Sandro 1+0=1
Sharky 0+2=2

2:34 1-0 Hapa15 (Sharky)

Sharky heittää hienon lätyn maalin takakulmalle, josta Hapa15 tuhrii ensin ohi, mutta pääsee kiertämään maalin takaa ja tökkää löysän kudin etukulmasta sisään SS:n maalivahdin uinuessa.

7:48 2-0 Pylle (Moilanen, Sharky)

Sharky katkaisee ennen punaviivaa Sissien hyökkäyksen ja syöttää Pyllen ja Moilasen 2 vs 1 tilanteeseen. Moilanen syöttää varmasti pakin ohi ja Pylle vetää takakulmaan.

10:51 2-1 Kettu (jekkis)

GWB:n pakki ajaa ensin tilanteesta ohi ja Moilasella alimpana pelaajana kierähtää ukko väärään suuntaan kriittisellä hetkellä. 2 vs 0 tilanteesta Ketulla ja jekkiksellä helppo työ kaventaa peli.

maalivahtien torjunnat:
GWB 2 + 1 + 9 = 12
Slussenit 3 + 4 + 2 = 9

Kokonaisuutena ensimmäinen ja toinen erä olivat selvähköä GWB:n hallintaa ja he pystyivät luomaan enemmän paikkoja Slussenien maalille. Slussenien hyökkäykset tyrehtyivät pääasiassa jo keskikentällä kiekonmenetyksiin GWB:n ottaessa tarkasti ukot kiinni. Kolmas erä alkoi samoissa merkeissä, mutta kavennuksen jälkeen Slussenien peli piristyi huomattavasti ja saivat painettua peliä GWB:n päätyyn. Kolmannen erän torjuntatilastot kuitenkin mairittelevat Slusseneita, sillä laukaukset eivät juuri mitään huippuvaarallisia olleet ja GWB:llä oli pari kohtuullista paikkaa lisätä johtoaan. Maalivahdin poisottokaan ei erän lopussa auttanut Sissejä vaan voitto ja 1-0 johto ottelusarjassa ansaitusti GWB:lle.
Tuomari: Ozolinsh
Lisätty: 29.03.2005 00:33