pontti 0+0=0
santoz 0+0=0
Xirean 0+0=0

1.Erä

Homie härnää tolppia heti erän alkuun. Coolio jatkaa samalla linjalla, mutta klubin kolmosmolkke torjuu. Olipa siinä välillä Darralla pari vetopaikkaa, mutta meni vähän ohi, kun joku peelo tuli peeloileen!

Erä menee Sabresin painostuksella, lukuunottamatta Darran paria siniviivalle pysähtynyttä hyökkäystä.

Ensimmäinen erä koirakarusellista meni Darran heittäessä pitkää, ja Homien kiduttaessa tolppia. Muuten aika tilanteetonta peliä molemmilta.

PERIOD 1/3 OVER score: Kouvola Sabres 0 - 0 Darra OY

Kouvola Sabres saves: 2, poss: 58%
Darra OY saves: 2, poss: 41%

2.Erä

Kouvola teki taktisen vaihdon, ottaessaan Zipon kikkailemaan Gunskin tilalle.

00:58 1-0 by Ayoso (1+0) Homie (0+1) :: Homie yllättää kansan laittamalla päädyn kautta unelmasyötön, josta Ayoso tekee häkin. "Helposta syötöstä hyvä tehdä pätee tässäkin"

Puolet pelattu koko tämän illan matsista, muttei mitään dramaattista ole vielä ainakaan tapahtunut. pontti yrittää hyvällä liikkeellä playmakerina avata Darran peliä onnistumatta siinä kunnolla. pontti vaihtaa Xireanin kehiin sähisemään.
Samalla Kouvolan santeri vaihtoi Smurffin kehiin. Kouvola selvästi luottaa Smurffin sumputukseen.

Toinen erä meni samanlaisessa juoksukilpaulussa, mutta Darra sai ehkä vähän lisää virtaa antaessaan yhden Kouvolalle eteen. Kouvola tosin puolustaa perk*e*n hyvin.

PERIOD 2/3 OVER score, Kouvola Sabres 0 - 0 Darra OY

Kouvola Sabres saves: 1, poss: 57%
Darra OY saves: 3, poss: 42%

3.Erä

Toisella minuutilla Sabres oli kasvattaa johtoa, kun Smurffi jättää hyvin Gunskille, mutta vanhan kaavan mukaan klubin kolmosmolkke koppaa kiken.

02:12 2-0 by Zippo (1+0) Ayoso (1+1) coolio (0+1) :: Ayoson jätöstä Zippo nousee maalille, ja pamauttaa "novi-maalilta" haiskahtavasti kiekon reppuun.

Darra oli lähellä kavennusta, mutta Darkin keppi ei yltänyt sutimaan kiekkoa maaliin. Darralla pientä painostusta, ja vetopaikkojakin alkaa tulla. Mutta kiekko ei löydä maaliin, Kouvola puolustaa hyvin.

Gunski oli jo puolittain karussa, muttei saanut veivaltua kiekkoa maaliin saakka.

Darra jatkaa painostusta, ja ottaakin viidennen (5) kenttäpelaajan kehiin..

Koirakaruselli päättyi Kouvolan "perusvarmaan" voittoon, vaikkakin Darralla oli paikkansa. Mutta kuten huomattu, Smurffin sumppu on vaarallinen.

GAME OVER, score: Kouvola Sabres 2 - 0 Darra OY

Kouvola Sabres saves: 5, poss: 47%
Darra OY saves: 7, poss: 52%

*** Smurffi - puolusti, puolusti ja puolusti. Hyvin hoiti muiden KS-pelureiden ohella nollat kotiin.
** Ayoso - tärkeä maali, ja syöttö viimeiseen niittiin.
* Duntski - Iloisella mielellä pelas, vaikkakin tuskaiselta Darran peli vaikutti. Darran valopilkku.

np: Avenged Sevenfold - We Come Out at Night "Warmness on the Soul"