LST 0+0=0
Omistaja 0+0=0
Overdoz 1+1=2
Zap3 0+1=1

2.19 Snipi ja Bisc 2 vs 1 hyökkäyksessä, Snipi laukoo mutta mokke torjuu kiekon tolppaan, jatkotilanteesta Bisc vetää sivuverkkoon.
4.58 Snipillä jälleen paikka, Bisc maskissa, mutta veto suuntautuu suoraa päin veskaa.

torjunnat 1-7 hallinta 55-44

Voodoon hallitsema erä, tosin numerot ehkä hieman vääristävät kuvaa. Snipille siunaantuivat parhaat paikat, mutta ei vielä maistunut.

6.15 1-0 Snipi (Manala) Snipi pääsee läpi Biscin blokatessa puolustajan pois tilanteesta ja laukoo B-pisteeltä varmasti maalin etukulmaan.
8.05 2-0 Snipi 2 vs 1 hyökkäys, josta kiekko ajautuu maalin taakse ja Snipi vääntää vanhanaikaisella sisään.
10.41 2-1 Januzki (Overdoz, Zap3) tuomari nukkui, mutta katsomon mukaan suoraan syötöstä veto ristikulmaan.

torjunnat 2-6 hallinta 58-41

Voodoon komennossa mentiin tämäkin erä, mutta erän loppupuolella Narrit saivat tärkeän kavennuksen aikaan.

16.55 3-1 Bisc kauniin kuvion jälkeen Bisc pääsee ajamaan vapaasti maalille ja pistää ranteella tyhjiin ohi maassa makaavan hasekin.
17.59 3-2 Overdoz viimeisellä sekunnilla Overdoz kääntää vanhanaikaisella kosmeettisen kavennusmaalin.

torjunnat 1-3 hallinta 54-45

Voodoo oli niskan päällä koko ottelun ajan ja voitti ansaitusti.