Koli 1+0=1
Tsuna 1+1=2
Yuizy 0+0=0

Porolauma vs Hobiitit

Ottelu alkoi tasaisesti ja kiekko pyöri molemmissa päädyissä mutta kuin salama kirkkaalta taivalta tulleena TENQMUNQ iski jälleen peliin ja 2-0 johto syntyi yhtäkkiä ja tästä alkoi Zetojen painostus ja hallinta. Ensimmäinen erä päättyi lopulta Zetan 3-0 johtolukemiin.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen erä jäi eli porojen hurrrrjaan painostukseen ja sama tahti jatkui erän loppuun saakka. 4-0 johto tässä vaiheessa kun siirryttiin viimeiseen erään.

Viimeisessä erässä sitten hobbarit saivat juonen päästä kiinni ja aloittivat hurjan myllytyksen ja kavensivat pelin 4-2 lukemiin. Tässä vaiheessa Keravan hirmu Göran sai komennuksen vaihtopenkille. :( Gempa täräytti hobiittien verkkoon vielä 5-2 lukemat joka katkaisi hobiittien selkärangan lopullisesti..

Lopputulos lopulta 6-2
Tuomari: Toimitusjohtaja
Lisätty: 13.03.2005 14:09