Takapihan KollitTakapihan Kollit - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 2-3

Norski 0+1=1
Samila 1+0=1
Wrss 2+1=3
ämg 0+1=1

Alkamassa on ottelu Takapihan Kollit-Mensa Club Finland, josta odotetaan Mensan puolustajan ja parhaan pelaajan, Norskin, todellista näytöstä. Norski tulee todennäköisesti nollaamaan kiekon 2.paskimman pelaajan Gunskin maalintekoyritykset ja avaamaan millintarkoilla syötöillään Kollien puolustuksen hajalle.

***** 1.erä *****

Maaliton erä. Mensa ei saanut peliä rullaamaan aivan toivotulla tavalla, vaikka Norski uskomattomilla avauksillaan mahdollisuuksia maalintekoon antoi. Kolleilla erässä paremmat paikat, mutta Vähäpassi ja Ceetee eivät pystyneet käyttämään paikkoja hyväksi.

***** 2.erä *****

0-1 Wrsz (Riitta, Norski) NORSKIN LOISTAVA OIVALLUS avaa paikan oneen, mutta Gunski väittää maalia lagiksi ->
1-1 Gunski tahtos vaa maalin itellee.. Mensalta herrasmiesmäinen teko
2-1 Ceetee (Gunski) Noh ihan ok passi gunskilta ja Ceetee rankasee
2-2 Samila (Wrsz) Tais mennä pakista pömpeliin, Norski tuki hyvin hyökkäystä

Pari pörsää nähtiin vihdoin ja edelleen Kollit niukasti niskan päällä. Kolmannessa erässä lähinnä Norskilta odotellaan maaleja.

***** 3.erä *****

2-3 Wrsz Jämäkkä veto takanurkkaan ja Myllys on yllätetty

Kieltämättä melkoista painostusta Kolleilta paikoittain, mutta Haske ja Norski hoitavat hommat tyylikkäästi. Lopussa Kollit yrittivät vielä tulosta ilman maalivahtiakin, mutta edes se ei Gunskia ja kumppaneita pelastanut. Samilalta lopussa ahne yritys tyhjään maaliin ja se meinasi kostautua!