Veivari 1+1=2

1. erä: 1-0 Vihko, 1-1 puk (Rolsku, Veivari)
2. erä: 1-2 Veivari (Rolsku)
3. erä: 1-3 puk (Rolsku)

Lähtökohdat otteluun olivat seuraavat: TT:llä alla 10 voitotonta ottelua ja sijoitus karsintarajan alapuolella. FHR:n saldo 7 viimeisestä pelistä 4 voittoa, 2 tasapeliä ja yksi tappio. Kolme viimeisintä ottelua oli mennyt voitoitta.

Ottelu käynnistyi vauhdikkaasti. Vihko viimeisteli FHR:n avausmaalin ajassa 0:20. Maalia edelsi Mauskan karkea puolustusvirhe. FHR ei kuitenkaan missään vaiheessa hallinnut peliä. Sen sijaan TT karvasi rohkeasti ja saikin luotua muutaman hyvän paikan. Vain Rolskun ja pukin huono viimeistely esti tasoituksen syntymisen. Lopulta TT aukaisi lukon Veivarin käynnistämästä kuviosta, jonka päätteeksi Rolsku syötti kauniisti päädystä maalin eteen vapaana olevalle pukille. Toisessa erässä kaukaloon astui omien sanojensa mukaan lagivaivainen Poro24. FHR:n puolustaminen olikin vähän huteraa ja Veivari pääsikin niittamaan tilanteeksi 2-1 ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. TT:n karvaus tuntui purevan FHR:n pelinrakenteluun ja Mauska sai olla kohtuu rauhassa omassa päässään. Lopullinen niitti pelille tuli kolmannessa erässä "Rollen" tarjoillessa pukille hänen illan toisen maalinsa. Loppulukemat olisivat voineet olla suuremmatkin, mutta TT:n viimeistely ei ollut aivan kohdallaan. Tästä esimerkkinä täysin vapaa 2v0 tilanne, jossa Veivarin syötöstä puk sai tuhrittua pikkumustan ohi maalin.