RykälättyRykälätty - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 4-2

Hai 1+0=1
Norski 0+1=1
Samila 0+2=2
ämg 1+0=1

02:15 1-0 thoubi (Staf, Tekninen) - Parin nopean syötön kautta 3vs2-tilanteessa thoubi pamauttaa suoraan syötöstä
03:40 2-0 Staf - Avopaikasta maalin edessä Staf laukoo helponnäköisesti takakulmaan.

saves: 6-5, poss: 44% - 55%

Ensimmäinen erä oli tilastoista huolimatta melko tasainen; hyviä/kohtalaisia paikkoja oli molemmilla joukkueilla riittävästi.

02:22 2-1 Riitta (Samila, Norski) - Rohkean pelaamisen tuloksena Riitta laukoo hieman pakin takaa etunurkasta.
02:55 3-1 thoubi (Bailey, Herra) - Kiekko pelattiin parilla autopassilla keskelle thoubille, jolla ei ollut kova vaiva laittaa kiekkoa ohi maalivahdin.
04:14 3-2 Hai (Samila) - Helpohkonlainen veto b-pisteen tuntumasta pienestä raosta etunurkkaan.

saves: 3-3, poss: 41% - 58%

Toisessa erässä peli oli jo erittäin hyökkäävää ja paikoitellen jopa todella viihdyttävääkin. Erittäin epäkakkosdivarimaista pelaamista.

04:03 4-2 Staf - Bailey laukoi b-pisteeltä, ripari ja Staf riistää ja laukoo tyhjiin.

saves: 2-3, poss: 43% - 56%

Ottelu päättyi Rykälätyn eduksi 4-2. Peli oli kokonaisuudessaan hyökkäävää ja viihdyttävää; katsojiakin ilmestyi paikalle useita kymmeniä. Keskialueen pelaamista ei juurikaan ollut, vaan aina pyörittiin hyökkäysalueilla.