Tilastot

HIFKHIFK - PelijengiPelijengi 3-3

Tehopisteet

HIFKHIFK
-kessu- 3+0=3
KRS 0+3=3
sanfor 0+2=2
Turhapuro 0+1=1

PelijengiPelijengi
Arto 1+0=1
Jallis 0+1=1
Justi 0+1=1
koksu 1+0=1
Lirppu 1+1=2

Raportti
Sarjatulokas HIFK kohtaa hallitsevan mestarijoukkueen, Pelijengin. Punapaitojen kauden avaus on sisältänyt kaksi tappiota ja yhteensä kolme tehtyä maalia, kun taas keltapaitaisten vierailijoiden pistetili on ehtinyt karttua avauskierroksen finaalirevanssin jälkeen kolmella pisteellä.

Nippelitietona, HIFKn pelaajien yhteenlaskettu liigapelimäärä on 9. Kun tuon numeron kertoo numerolla 40 saadaan kutakuitenkin vastaava lukema Miikan enkeleille, elikkä 362 on yhteenlaskettu pelimäärä.

1. erä
1:03 Lirpun vedon jälkeen maali tyhjänä, Arto kokeilee, sanfor torjuu.
2:18 0-1 Arto (Lirppu, Justi)
Lirpun upea keskitys, ja Arto taiteilee kiekon poikkarilla? maaliin.
3:08 Justi avopaikassa, mutta häviää kaksinkamppailun maalivahtia vastaan.
4:05 0-2 Lirppu
Maalin takaa kiepsahdus avoimesti avopaikkaan, ja kiekko ranteella verkkoon. Missä puolustus piileskelikään?
4:25 1-2 -kessu- (KRS, Turhapuro)
KRS tarjoilee takatolpalle ja kessu pelimiehenä siirtää kiekon verkkoon.

Erän lopussa vielä muutama tilanne Lirpulla, veto molempia kulmia kohtaan kertaalleen, mutta maalivahdin patjat kestävät.

2. erä

1:03 HIFK on tehdä kiekon tyhjään maaliin hälinän jälkeen, tilanteen jälkeen Justi katoaa kentältä, taisi lagaillakin tuossa.
2:22 2-2 -kessu- (sanfor, KRS)
kessulla taas tyhjät maalin edessä ja kiekko verkkoon. Tilannetta edelsi PJ.n paniikki ja punapaitojen rymistelyjakso, joka kesti toista minuuttia.
3:30 Arto vie HIFKin puolustuksen kahville, ja .. ei saa lisämaalia tililleen silti.
4:07 Jallis kiertää vapaasti, muttei mahdu ujuttamaan kiekkoa maalivahdin ohitse, kun romuluiset puolustajat ajavat kontaktia.

Erän lopussa vielä Jalliksella tilanne, muttei kiekkoa maaliin asti.

3. erä

0:19 Arto ajaa lailla muulin maalille, kiekko ajautuu Jallikselle, jolla vähintään avopaikka, mutta kiekko maalivahdille.
1:17 PJ.n 2v1, Jallis ajautuu syötössään liian syvälle kulmaan, ja puolustuksen on helppo työ blokata toinen hyökkääjä tilanteesta.
1:28 2-3 koksu (Jallis)
Kiekko maaliin pomppimalla, koksulle merkataan ainakin.
1:58 3-3 -kessu- (KRS, sanfor)
sanfor levittää laidassa vetoaan lataavalle KRS.lle, jolloin pakin syvyysuuntaan pelaaminen unohtui, ja hän jäi lavanmitan jälkeen 2v1-tilanteessa, eli kiekko meni takatolpalle, ja kukas muu kuin -kessu- tekee tyhjiin taas.
3:23 Jallis tarjoaa hienolla vetopassilla, mutta Arto?n veto painuu maalivahdin rintapanssarin hellään halailuun.
4:02 Arto kokeilee pisteeltä, ei maalia.
4:40 Turhapuro kokeilee ensin kulmassa, sitten keskeltä, molemmilla kerroilla Justi blokkaa kiekon turvaan.
5:00 Tällä kertaa Arto ja koksu blokkaavat HIFK- vedot seilaamaan muille satamille.
5:34 Arto ajaa maalille kohtuullisen vapaasti, mutta kunnollista vetoa ei aikaan.
5:59 sanforille sattuu kiekonmenetys, ja PJ pääsee vielä 2v1- tilanteeseen ottelun lopussa, Justin? ratkaisu ei kuitenkaan viimeisellä sekunnilla yllätä hyvin pelannutta petokassaria.

Yhteenveto:

Peli oli todella tasainen, ja pistejako on pelitilanteisiin nähden täysin oikea tulos. HIFK oli terävämpänä maalipaikoissa, PJ.n hukatessa muutaman tilanteen, ja toisaalta saaden yhden lahjamaalin.
Peli oli joukkueet huomioiden todella avointa. HIFK.n päähän sateli useita kaksykkösiä, ja muutenkin maalinedustalta puuttui se hampaaton kanukki makuupaikkoja jakelemasta.
KRS.n pirteys kentällä oli omaa luokkaansa punapaitojen joukkueesta.

Pelijengi kaipasi kentälle selvästi PWNAGEria, iso vaikutus oli tässä ottelussa miehen poissaololla. PJ.n tavaramerkit, eli kurinalainen puolustus, ja kiekon liikuttaminen autopasseilla/vetopasseilla vapaaseen vetopaikkaan vaihtui tässä ottelussa perityypilliseen roiskimiseen ja toivotaantoivotaan-kiekkoiluksi. HIFK pelasi oman pelifilosofiansa mukaan, ja maskimies -kessu- korjasikin hattutempun, jokainen maali edustalta vartioimatta tyhjiin.
koksu Pelijengin parhaana teki sen mitä pystyi, mutta joukkueen esitys kokonaisudessaan hiekan odotettua heikompi, ja kurinalaisesti pelistä ei viitteitä nähty.
Tosin pelitapoja vertaamalla, HIFK.n pelitapa on nimenomaan sellainen, jolla Pelijengi on vaikeuksissa. Kokeneempien yksilöiden ja astetta paremman viimeistelytaidon avulla ottelun odotin Pelijengille kääntyvän. Lirpun panos jäi myös odotettua lyhyemmäksi ja pienemmäksi, aloitti kyllä todella räväkästi.

HIFK.lle ensimmäinen LIIGApiste, ja vielä hallitsevien mestareiden kontolta. PJ antoi edellisessä pelissä kauden avauspisteen myös Kauhavalle, joten onkohan Nature Club seuraavana vuorossa?
Korostan PWNAGErin puuttumista kahdesta edellisestä ottelusta.
HIFK tulee keräämään pisteitä vielä, ja taistelee pahasta pelaajamenetyksestään huolimatta poffi-paikasta tällä kaudella.

*** KRS
** -kessu-
*koksu

Jäniskevennys:

Miksei Cassidy pelaa enää Pelijengissä?
- Se sai liikaa miikkaa. ::D
Tietoja
Tuomari: Koljat
Lisätty: 28.04.2008 00:55
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.