Metroman 0+0=0
Pavelski 1+0=1
Tomekki 0+1=1
Zampou 0+0=0

Ottelussa kohtaavat jälleen Kiiskit sekä Jokrut. Voittajasuosikkina tässä pelissä on tällä kertaa Vastarannan Kiiskit. Viime pelin Vastarannan Kiiskit onnistui voittamaan joten otteluvoitot ovat 1-0 Kiiskeille. Tiukka kamppailu on tulossa jälleen, katsotaan kummalla pitää pää vaikeissakin tilanteissa loppupelin ajan.

Törkeetä peeloilua:
unjinaz: turhis on aika pelle

00:48 Pelin ensimmäinen maalintekopaikka menee Desedille joka pääsee läpiajoon. Äijä yrittää kynätä moken ja siinä onnistuukin mutta veto menee tolppaan
04:40 2-0 Vosu (Desed)
Desed jakelee Vosun läpiajoon ja Vosu ei erehdy, huolimatonta puolustusta Jokereiden pakeilta.
04:46 3-0 Desed (Vosu)
b-pisteeltä veto takakulmaan
05:20 Cream avaa Desedin ja Vosun 2vs1 tilanteeseen, Desed ahnehtii ja hakee ite vetopaikkaa, veto ei ollut hassumpi, mutta JoKeR pääsee väliin ja pitää Jokereita vielä pystyssä hyvällä pelastuksellaan
05:45 4-0 Vosu (Desed, Lius)
Vosu nousee maalille ja pistää kiekon pömpeliin

Jokereiden osalta peli taisi olla jo tässä. Puolustus on kelvotonta ja hyökkäyksestä ei tule mitään. Kiiskit pelaavat erinomaista peliä. Vosu & Desed pelaavat upeesti keskenään

00:53 Liukselle tarjotaa hyvä vetopaikka mutta mokke torjuu hyvin
01:38 Jokerit sai 6 syöttää peräkkäin omille!!
01:55 Zampoulta hyvä katko
02:33 Kiiskit hätäröi
02:44 Cream kynää nätisti Jokereiden hyökkääjät
04:00 LIUS KYNÄÄÄ
04:18 stbk väläyttelee jalkakynillään
04:30 Cream syöttää harhasyötön ja stbk pääsee väliin, hyvä jako heti tomekille joka vaihteeksi tuhlailee
04:45 Kiiskit ei osaa sääntöjä
04:52 Jokerit hätäröi
05:15 Osmond kynää 3 pelaajaa putkeen!!
05:34 Tomekki pääsee läpiajoon mutta ei tee!
05:55 Vielä erän loppuun Cream avaa Vosun ja Osmondin 2vs1 mutta Zampou on hyvin tiellä

Zampou toi selkeesti puolustuspeliin varmuutta. Ja Jokereiden peli parani muutenkin 2.erässä.

01:35 Jokerit 5 passia omille putkeen!
02:08 Jokerit saa 3vs2 hyökkäyksen, desed tarjoilee Osmondille mutta mokke torjuu Osmondin hyvän vedon
02:40 Desed kynää ja tarjoilee Liukselle mutta Tomekki oli tiellä
03:24 Cream hätäröi
03:27 4-1 stbk (Tomekki)
Tomekki zippaa alotuksen stbk:lle (alotus siis kiiskien päädyssä) stbk syöttää takaisin tomekille ja Tomekki vielä stbk:lle ja helppo pistää tyhjiin!!
04:22 Desedillä vapaa vetopaikka mutta ei tee
05:00 Kiiskit hätäröi, hieman paineessa
05:12 Desed peeloilee maalivahdin alueella
05:30 Kiiskit hätäröi jälleen