Tilastot

Helsingin JokeritHelsingin Jokerit - paanit 2-3

Tehopisteet

Helsingin JokeritHelsingin Jokerit
JoKeR 1+0=1
Pavelski 1+1=2
Tomekki 0+2=2
Zampou 0+1=1

paanit
Cloudi 0+0=0
huhuu 1+2=3
Saarinen 2+0=2
yllepa 0+1=1

Raportti
Intro
paanien matkailu jatkunee vieraspelien merkeissä, ja tällä kertaa tähtäimessä on Helsinki. Viimeinen ottelu ei sujunut voitokkaasti paaneilla, eikä myöskään Jokereilla. Kamppailu käydään runkosarjan sijoutuksesta 2, joka on suurella todennäköisyydellä jo paaneilla, mutta johon Jokruilla on edelleen mahdollisuus. Myöskin pistepörssiä johtava yllepalla olisi varmistettavana sen voittaminen, nimittäin seuraavat pelaajat ovat hänestä enää muutaman pisteen päässä hänestä.


1. ERÄ
Kumpikin joukkue starttaa 4:lla pelaajalla, ilman vaihtopelaajia.
Ensimmäinen peliminuutti on hiljainen, kummallakaan ei ole minkäänalaisia paikkoja ja peli pyörii ympyrää.
01.11 0-1 Saarinen 1+0 (Cly 0+1, yllepa 0+1)
paanit saavat kiekon Narripäätyyn ja ei aikaakaan kun Eteläpääty itkee. Saarinen on "oikea mies oikeassa paikassa" ja saa syötön Clylta, joka pujottelee maalille.
Tämän jälkeen Jokerit saavat hieman painetta paanipäätyyn, mutta minkäänlaista kunnon paikkaa ei aikaiseksi saada. Ajassa 02.25 Jokrut saavat vedon paanimolaria kohti sivusta, mutta veto ohjautuu keskelle.
Peli on tämän jälkeen hyvin tylsää, ja hyökkäykset katkeavat nopeasti, kun peliä on pelattu 03.20.

03.51 0-2 Saarinen 2+0 (Cly 0+2)
Oikea mies oikeassa paikassa jälleen. paanit saavat kiekkoa Jokeripäätyyn ja tästä seuraa maali. Jokeripuolustus ei hallitse maalilla olijan kiinniottamista ja jälleen Sartsa pääsee näpäyttämään Clyn passin onnistunesti maaliin.

04.47 0-3 Cly 1+2
Peli jatkuu hetken melko passiivisena, mutta heti kun paanit saavat kiekkoa Jokerimaalille niin myös tulosta syntyy. Cly ja Saarinen touhuavat jälleen maalilla omiansa, ja koska Saarinen ei tällä kertaa maalia tee niin hetkeä myöhemmin Cly ajaa röyhkeästi kiekon maaliin.

05.27 1-3 stbk 1+0 (Tomekki 0+1, Zampou 0+1)
paanipuolustus ei ole paikallaan ja Jokerit saavat stbk:n läpi. Hän kikkaa maalivahdin kylmän rauhallisesti ja pistää vedolla kiekon tyhjään maaliin jäissä olevan maalivahdin taakse.

HJ: saves 1, poss 42%
paanit: saves 3, poss 57%

paanien erä, tosin peli oli suurimmaksi osaksi keskikentällä seikkailtua eikä paikat olleet joukkueilla kovin kummoset. Jokerien ongelmaksi koitui tarkka peli alapäädyssä ja tästä paanit rankaisivat.

--
2. ERÄ
Eröä alkaa flipperimäisellä menolla: kumpikin pääsee päätyihin, mutta minkäänlaista kunnon tilannetta ei saada aikaan. Ajassa 07.30 Jokerit saavat painetta paanien päätyyn ja varsinkin ajassa 08.10 Jokereilla oli kuviotakin jopa, mutta kaikki vedot päätyivät paanipuolustusta päin. Nopea tilanne tulee ajassa 08.25, kun JoKeRille pelataan viivalle ja josta lähtee salamannopeasti veto maalia päin. Maalivahti torjuu ja riparina paaneille, josta peli jälleen normalisoituu.
Ajassa 09.15 Tomekki saa mahdollisuuden nostaa Jokerien asemaa: hän vetää melkein b-pisteen kohdilta, mutta maalivahti juuri ja juuri torjuu tämän vedon.

10.06 2-3 JoKeR 1+0 (Tomekki 0+2, stbk 1+1)
Jokerien hallitus puree ja täten kuvio saadaankin JoKeRille alalaitaan, josta hän vetää uskomattoman kudin verkkoihin saakka!

Tilanne jatkuu Jokerien hallinnassa ja paanien hyökkäykset katkeavat samantien kun he siniviivan ylittävät. Jokerit saavat hyviä vetopaikkoja ja tilanteita, jotka tosin osuvat päin maalivahtia jokainen. Ajassa 11.12 olisi ollut loistava tilaisuus tasoittaa peli Tomekin ollessa maskissa, mutta tuomari kerkesi puuttua peliin 'on goalie area' merkeissä viime hetkellä.

HJ: saves 0, poss 53%
paanit: saves 4, poss 46%

Ehdottomasti Jokereiden erä, siitä ei mitään epäselvyyttä. paaneilla ei ollut yhtäkään tilaisuutta maaliin koko erässä ja Jokerit nautiskelivat useilla paikoilla, joiden onnistuessa he saattaisivat olla johdossakin tällä hetkellä.

--
Tässä vaiheessa vaikuttaisi siltä, että paanien pukukopissa pidettäisiin pieni taktiikkapalaveri, sillä heillä kesti yhteisesti hieman pidempään pelin aloittaminen. Myöskin RoyKeane tuli ilkkumaan yllepaa pienistä tehoista. Ja niinhän se on, että pistepörssin ykkösmieheltä odotettaisiin nyt kovia lukuja! Jokereiden itseluottamus vaikuttaisi olevan rautaa nyt ja erästä on uskottavasti tulossa erittäin kova, hikinen ja rankka.

3. ERÄ
Aloituksessa vastakkain JoKeR ja Saarinen ajassa 12.00. Tämän vie JoKeR ja Jokeripyöritys saa heti alkunsa paanipäätyyn. Tämä ei kuitenkaan tuota hunajaa, sillä pian paanit ovat välissä. Tästä paanit saavatki kiekon Jokeripäätyyn, mutta kunnon tilannetta ei saada aikaan. Ajassa 12.52 Jokerit vetävät pitkän kiekon. Jokeripuolustus toimii hyvin kuitenkin ja paanit eivät saa kunnon paikkaa millään aikaseksi.

Ajassa 14.00 paanit saavat kiekkoa Jokeripäätyyn jälleen ja nyt seuraakin tiukka paikka, kun veto luodaan Saariselle, jonka vedon kuitenkin Markkanen torjuu. Pian tämän jälkeen paanien paikat eivät lopu, vaan kiekko pysyy hädin tuskin maaliviivan paremmalla puolella kun maalivahti joutuu tekemään kaikkeansa torjuakseen.

16.00 Jokerit saavat kiekkoa vastahyökkäyksellä paanipäätyyn ja josta 1 kova kaukoveto saadaankin aikaan. Veto on kuitenkin helposti torjuttavissa. 39 sekunttia tämän jälkeen Clylle luodaan paikkaa ratkaista peli, mutta kaukoveto on helposti torjuttavissa. Ja tämänkin jälkeen paanit luovat paikkaa puolittaisonella, mutta joka menee myös liian vaikeaksi maalia varten.

Ajassa 16.52 alkaa Jokerien paineet kasvamaan, kun viimeinen minuutti on alkamaisillaan. Ajassa 17.09 HJ SAAKIN loistavan tekopaikan stbk:lla, joka kuitenkin vetää ohi jäätyneen maalivahdin. Tämän jälkeen paanit lähtevätkin takaisin hyökkäykseen, josta 1 veto saadaankin aikaa.

10 sekunttia jäljellä ja on |-| näin lähellä ettei tasoitus synny! Kiekko saadaan Tomekille maalille, jossa hän kamppailee Cloudin kanssa kiekosta. Tällä kertaa paanit kuitenkin selviävät ja pisteet kotiin.

HJ: saves 9, poss 43%
paanit: saves 1, poss 56%

--
Pisteet menivät oikeaan osoitteeseen, vaikka peli suurimmaksi osaksi tasaiseksi meni. Ensimmäinen erä oli paanien, kun taas toinen erä oli totaalista Jokereiden hallintaa. Kolmannessa paanit saivat useampia paikkoja, mutta nekin olivat niin rupupaikkoja ettei todellista maalipaikkaa syntynyt, vaikka torjunnat muuta sanovatkin. Jokereillakaan ei kyllä viimeiseen erään paikkoja jäänyt sen kummemmin.

Tähdet:
*** Saarinen - oikea mies oikeassa paikassa, 'aight?
** Cly - loi hienosti paikat ja teki ratkaisumaalin
* Tomekki - oli hienojen tilanteiden luojana ja edisti tällein Jokeripelaamista

EDIT: Peliaikoja korjailtu
Tietoja
Tuomari: Doan
Lisätty: 09.03.2008 16:38
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.