Tilastot

Voodoo PeopleVoodoo People - paanit 2-1

Tehopisteet

Voodoo PeopleVoodoo People
D'Argo 0+0=0
M.Bartek 0+0=0
MJ-jörri 0+0=0
Raxa-Jacq 0+1=1
Zelepukin 2+0=2

paanit
Cloudi 0+0=0
huhuu 0+0=0
joint 0+0=0
Saarinen 0+0=0
yllepa 1+0=1

Raportti
Intro
Lentokone X-5930 on matkalla poikki Afrikan maanosan mukanaan jääkiekkojoukkue nimeltään paanit. Matka alkaa käymään myrskyiseksi ja joudutaan tekemään pakkolasku ties mihin takapajulaan, jossa haiskahtaa apinan uloste ja jota ei ole kosteudella pilattu. Joukkue aloittaa matkansa tässä viidakossa ja löytää itsensä pian jääkiekkokaukalon parista. Siellä he kohtaavat erittäin vihamielisen, mutta samalla niin hellyyttävän näköisiä vihreitä rumia miehiä nuket käsissään. He näpertelevät käsillään jääkiekkomailoja nukeille, ja pelin henki on selvä. Pisteet tai kotiin itkemään.

Saaneen esitellä, 2.divarin runkosarjan kärkikamppailu Voodoo People - paanit !

***
Edellinen ottelu joukkueiden välillä päättyi 3-3. Onko kotiedusta etua Voodoolle tällä kertaa, vai toisinpäin? Yleisössä tahkotaan päitä kovaan yhteen, mutta lopputuloshan on aina se, että tässä ottelussa ratkaistaan runkosarjan voitto.
Ajassa 20.57 ottelu alkaa.

1. ERÄ
Ottelun ensimmäisellä minuutilla ollaan saatu aikaan jo useampi maalintekopaikka. Yllepalla ja Cly:lla olisi ollut kummallakin paikka viedä paanit johtoon, mutta VP:n maalivahti on terästä.

01.19 1-0 Zelepukin
Zele RAIVAA itsensä paanipuolustuksen keskipisteeseen ja kun linja maalille on selvä, niin Zele laukoo ratkaisevasti.

Seuraavaksi Usurperillä hiiri kusi hetken verran, joten D'Argo kävi loistamassa kentällä n. 3 sekunnin ajan! Tästä pelimerkintä herralle ja divarikokemus karttuu.

Kun tilanne ollaan saatu entiselleen niin VP lähtee rakentelemaan toista maaliaan, ja ajassa 03.15 Usurperin vedon välissä on vain paanimokke, joka hoitaa tilanteen torjunnallaan.

paanit yrittelevät saada peliään VP alueelle, mutta eivät meinaa onnistua siinä. VP pitää onnistuneesti keskikentän hallussa. Peliä on pelattu 04.30.

Ajassa 05.05 olisi ollut Clylla mahdollisuus tasoittaa peli, mutta veto tähtäytyy päin Voodoo Goalkeepperiä kohtaan. Hetkeä myöhemmin Saarinen toteaa ettei paanipeli ole sitä, mitä pitäisi olla.

Kuumempana erikoistilaisuutena katsoisin vielä ajassa 05.50 - M.Bartek on goalie area.

1/3 OVER:
VP saves 3, poss 43%
paanit saves 5, poss 56%

Voodoo People:n erä, tosin paaneillakin oli muutamat paikkansa tehdä maali.

Erätauolla Usurper alkaa selittämään kuinka hiiri kusi, mutta jörri kiteyttää asian yhteen sanaan: "KIINNOSTAA". Selväähän se on että yritettiin vain kuluttaa aikaa johtoaseman vuoksi!!!

--
2. ERÄ
Ajassa 0.22 Zelepukin ajaa röyhkeästi maalille ja tuloksena on violent behaviour.

paanit saavat kiekkoa 1 minuutin kohdalla VP päätyyn, mutta maali ei ole lähelläkään. VP:n puolustus on kuin muuri, lukuunottamatta Saarisen ajassa 1.27 aiheuttamaa kaukokutia, jonka kuitenkin Voodoo mokke torjuu helposti.

Ajassa 1.50 tilanne pysyy elossa, mutta paanipäädyssä. VP saa hyvin tilaa ja saa vetoa maalille, josta maalivahti sylkee eteensä. Reboundi ohjautuu kuitenkin paanipelaajaan joka sulkee maalivahdille.

02.30 paanit puskevat. Saarinen pääsee maalille asti, mutta viimeset prohaukiookkeamakikat jäävät uupumaan. Pian tämän jälkeen Voodoo saa jälleen vetoa paanimaalia päin, mutta tulosta ei synny. Myös paanit vaihtoivat - Cloudin tilalle asteli joint.

Seuraavat minuutit ovat kuin flipperiä, päädystä päätyyn ilman minkäänlaisia paikkoja. Kummallakin joukkuueella varmaa peliä.

Ajassa 05.10 Zelepukinilla olisi pienellä höysteellä ollut maalipaikka, mutta mies ratkaisi vetämällä kiekon ränniin, jostain syystä! Hetkeä myöhemmin paanit ajavat VP:n päätyyn, josta yllepalle tarjoillaankin mutta maalivahti torjuu!

2/3 OVER:
VP saves 4, poss 52%
paanit saves 3, poss 47%

Erä oli maaliton, ja mitenkään vaarallisia tilanteita ei kummallakaan ollut. Kuten aiemmin mainittua, niin kiekko meni päädystä päätyyn ilman tulosta, joten voittajaakaan ei tähän erään löydy.

--
3. ERÄ
paanit lähtevät erittäin vaarallisesti liikenteeseen erän alussa, mutta vetoja ei saada maalille. Myös VP saa paikkansa, mm. 2vs1, josta Usurper vetää ohi. Vaikuttaa siltä, että pelaaminen muuttui "rennommaksi", joka tarkoittaa myös sitä että paikkoja tuli kummallekkin vastapuolen ryntäilystä.

Ajassa 03.12 VP:lla oli paikkaa kaksinkappalein, mutta vedot olivat hutaistuja, jolloin ne menivät ohi.

03.47 2-0 Zelepukin 2+0 (Urusper 0+1)
MUTTA! Pian VP pääseekin hyödyntämään vastapuolen innokkuutta ja 3vs1 saadaan aikaiseksi. Urusper passaa Zelelle, joka ei erehdy!

Draamaa, draamaa. Ajassa 04.30 Cly lähti POIS pelistä, koska kuulemma "hajos?" (yllepalta lainattu). Hän palasi kuitenkin pian, ja peli sai jatkua entisellään. Pelaajat sekä yleisö olivat aivan ihmeissään.

paanit saavat pian 2vs1 tilanteen, josta Cly lähtee hakemaan tiukan tilan puutteessa kuitenkin ratkaisua ranteella. Tulosta ei synny

05.42 2-1 yllepa
Puolikas one, kiekko saadaan maalilla, jossa se kerkeää hetken olla VP pakilla, mutta josta se pian onkin yllepalla. Zipillä sisään ja homma pakettiin.

Loppuerä oli paanien yrittämistä mutta mitään tulosta ei saatu.

3/3 OVER:
VP saves 2, poss 54%
paanit saves 3, poss 45%

Pelin voittajaksi siis VP ja täydet pisteet. Ja voitto oli myös ansaittu. Hienoa puolustustyötä, ja he myös hienosti hyödynsivät paanien ryntäilyt. Onnittelut!
***
Tähdet:
*** Zelepukin, pelin ehdoton tähti. Teki voittomaalit - isoa kättä hänelle.
** Usurper - vaikka vedot sinkoilikin sinne tänne, niin edusti hyvällä osaamisellaan Voodoon hyökkäystyötä, ja tietenkin myös PUOLUSTUStyötä.
* yllepa - paanien ainokaisen tekijä. Omasi myös muutamia paikkoja, joilla osoitti että osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ainakin välillä.

Nyt irtoskin extrapitkäraportti, onnea vaan niille, jotka jaksoivat lukea!
Tietoja
Tuomari: Doan
Lisätty: 02.03.2008 21:30
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.